Repliik

Küsimus | Kas haridusminister Mailis Reps peaks ametist lahkuma? (112)

LISA KOMMENTAAR

õpetaja4. märts 2017, 14:44
sm. Reps peaks kindlasti sellest ametist kaduma, õigupoolest ei oleks pidanud sedavõrd ebakompetentne inimene haridusministriks saamagi...
Hoopis2. märts 2017, 19:07
Ligi tuleb pensionile saata, alailima on tal kellelegi ütlemist ja jõhkrutsemist reformiorava tavalisel ülbel viisil. Nüüd siis on tal raseda naise vastu pretensioone, ei mingit viisakust ega lugupidamist, häbi tal olgu! Reps ju ütles, et ei teadnud seda naist olevat Sputniku nuhi, see mõni ime kui su ümber on kari ajakirjanikke ja kõik küsivad midagi. See artikkel on orvate treitud ja nüüd siin nad ka kommivad, saaks aga keskerakonnale ära panna. Laiskelajad,- " 5 aastaga viie rikkama riigi hulka". Olid 25aasta võimul ja ei midagi, sööme siiani kartulikoori.
Jüri2. märts 2017, 17:48
Reps peab minisrtriameti valetamise pärast maha panema ja Ratas valetaja õigustamise eest tagasi astuma.
eht vene baaba1. märts 2017, 12:36
Reps on Ratase kõrval teine savisaare demagoogia kooli parim õpilane.
Reps ajas algul kõik tagasi ja valetas TAHTLIKULT JA TEADLIKULT kõigile silmapilgutamata suud silmad täis, et
ei tema pole vene propagandakanalile mingit intervjuud andnud.
Ja et tema pole veel mingit küüditamisjuttu üldse ajanud.
Kui see intervjuu talle must-valgel nina ette pandi, siis hakkas kogelema, et jah, oli vist jah midagi sellist, ma unustasin...ja jah eksimine on inimlik...ja ikka selles vaimus edasi.
<<
Ettepanek Riigikogu opositsioonile ja kõigile ausatele eestlastele:
Teeme umbusaldusavalduse Repsile ja terve selle praeguse valelikule ja venemeelsele valitsusele.
eht vene baaba, Ratase kõrval teine savisaare parem õpilane1. märts 2017, 12:34
Reps ajas algul kõik tagasi ja valetas TAHTLIKULT JA TEADLIKULT kõigile silmapilgutamata suud silmad täis, et
ei tema pole vene propagandakanalile mingit intervjuud andnud.
Ja et tema pole veel mingit küüditamisjuttu üldse ajanud.
Kui see intervjuu talle must-valgel nina ette pandi, siis hakkas kogelema, et jah, oli vist jah midagi sellist, ma unustasin...ja jah eksimine on inimlik...ja ikka selles vaimus edasi.
<<
Ettepanek Riigikogu opositsioonile ja kõigile ausatele eestlastele:
Tehkem umbusaldusavalduse Repsile ja terve selle praeguse valelikule ja venemeelsele valitsusele.
korduvalt tõestatud26. veebruar 2017, 23:40
eks ta ühtse venemaa marionett ole ja selleks ka jääb, nagu ka ülejääud kesikukari
.24. veebruar 2017, 19:19
Seee poliitiline eksimus pole esimene.
Eelmisel ministriks olemise ajal ajas ta väga rumalat juttu Vene meediale Soome ugri rahvaste olukorrast Venemaal.
taka taka24. veebruar 2017, 21:45
Tundub nii,et minevikku tuleb mäletada,et tulevikus alles olla
jaa24. veebruar 2017, 15:29
kas eestis on keegi tagasi astunud. kas parts valetades ja varastades tagasi astus -ei. trügis edasi. kas rõivas oma valedes tagasi astus-ei. kas endine presitent, sepitsedes vargust, tagasi astus-ei. selline käitumine on omane kubjastele, kes armutult tööinimeste kukil laivad ja elada armastavad. vot selline on nüüdne eesti. vanast eestist pole midagi alles. seal põlastati valesid ja vargusi.aga mis siin sünnib. kohutav. aga küll loodus aitab. tühja kohta ta ei salli.
vanaema24. veebruar 2017, 15:10
Mul on temast kahju. Viimastel päevadel olen mõelnud, et temast oleks võinud saada peaaegu et president. Ta ise teadis oma seisu, see et ta kandideeris ja varjas,oli ka vale. Viimaste päevade ürtused seoses EV aastapäevaga on nii tihedad ja koormavad,et sünnitus võib toimuda kirikus,kontserdil või paraadil. Neis asjades on tal piisav kogemus, et sellele mõelda.
nüüd peab KINDLASTI tagasi astuma.24. veebruar 2017, 13:51
ei lähe ta kuhugi24. veebruar 2017, 13:40
Tema on üliinimene, sünnitab riigikogus.
to 09,3324. veebruar 2017, 12:09
Demagoogia kõrgeim pilotaaž! Gaasiahjus oli hullem kui Siberis? Gaasiahi hävitas silmapilkselt,Siber tappis aeglaselt.Külm,nälg,emade mure oma laste pärast,imikuid suri kui kärbseid ja kallis kodumaa ja kodu ,abikaasa,isa,vend oli igaveseks võetud.Stalin nägi ette,et need kes küüditatud ei saa iialgi koju tagasi.Stalin suri,ellujäänud said küll tagasi kuid enamus mitte oma koju,isegi mitte kodulinna,tagakiusamine,ähvardamine olid igapäevased,küüditatu lapsed ei saanud kõrgkooli minna,mõnitati ka kodukoolis kui eriti agar homo sovetikus koolidirektor oli.Tõesti ilus ja lahe elu. Ja keda sa tõprik siit minema saadad,kasi ise sinna kust siia kutsumata.soovimata roomasid.
Pidupaeva kone24. veebruar 2017, 10:58
Peab ikka lahkuma. Peaks temal laskma Solzhenitsenit ka lugeda. See oleks moeldamatu, et ytleme Inglismaal oleks kaks riigikeelt ja et inglased peaks oskama veel yhte keelt peale inglise! Ja kaks erinevat ajaloonagemust.?! Kui oleks, siis tuleks kohe kodus6da. Eesti on ikka jube tolerantne.
Loomulikult24. veebruar 2017, 09:15
peab lahkuma.Ja koos temaga ka Ratas oma kambaga.Selle koht ei ole valitsuses kes kaitseb valetajaid.
kossa24. veebruar 2017, 09:15
kindlasti on minister inimene,kuid meil kui väikerahval tuleb võtta eeskuju(positiivset)meie mõistes normaalselt käituvatest riigitegelastelt.võin praegu eksida,aga minu meelest oli see üks Taani naisministritest,kes jäi vahele tööajal poeskäimisega.ja ta lahkus ise vabatahtlikult oma ametist
vanja4. märts 2017, 16:54
ta ei olnud keskerakonnast.
24. veebruar 2017, 09:12
Minu meelest salatses see naine eesti rahvale juba siis kui presidendikandidaatide debattide aegu rasedaks jäi,teades et presidendiks saades on rase ja titehoidmised ees. Kuna ta on kalkuleeriv naine,siis ta tahtis oma ainsale tytrele öekest,ei olnud siin midagi,et lihtsalt last tahtis veel- tal ju trrve kari lapsi,yks,noorim poeg verl väga pisike. Niiet jah,kalkuleeris oma tytrele kohe syndiva tytrekese,aga kuidas ta kyll praegu näiteks presidendi ametit siis oleks pidanud,see on ju stiihia...
Sass24. veebruar 2017, 08:47
Loomulikult peab kahepalgeline ministriproua ja kogu Stenbocki maja seltskond koos kartelliparteide(kesikud kaasaarvatud) Toompeal pesitsejatega tagasi astuma(et mitte pudeneda!)!
Triin24. veebruar 2017, 08:18
Kuidas ikka saab selline kahepalgeline ja närune inimene olla edasi minister.Tahaks tõesti teada,kas tal endal üldse häbi ja vastutustunne puudub.Tema õigustajad on ju samasugused.Valetamine oli üks asimkuid palju suurem oli küüditamise õigustamine ja juutide masshukkumise kõrvutamine nõukogude tapamasina õilsamana näitamisega.Väikerahva parimate poegade ja tütarde tapmine justnimelt rahvuspõhiselt oli juutide suurema arvu juures muidugi tühine Repsi meelest,kuid igale perele korvamatu,valus kaotus.Sellisel inimesel ei tohiks olla koht poliitikas,näruse hingega politikaan,kes venelastele määrib mett moka peale ja eestlastele salgab selle moosimise maha.Haridusminister peaks olema eeskujuks,mitte närune ,alatu inimene.Ja lõpetage selle inimese puhtakspesemine,täiskasvanud inimene teab täpselt,mida teeb ja kui see Reps ei teadnud,siis kuidas ta ikka sobib sellisele ametikohale.
vanja4. märts 2017, 16:59
mis te õiendate Reps on Jedinaja Rassija eesti rakukese juht. allkiri on ka lepingul,mis seda tõestab .seepärast ongi Ratas vait kui kult rukkis
vastus küsimusele24. veebruar 2017, 06:16
Lembitu24. veebruar 2017, 02:34
Kuidagi tihti astub see lobiseja päeva lõpuks ämbrisse ja siis pole tal valetamiseks mõtlemisvõimet enam jäänud. Täpselt sama käekiri oli tal ju siis, kui ta Marimaal käis. Kas keegi selgitaks talle, kui kiiresti tänapäeval vale välja tuleb? Ministriks selline ei sobi kindlasti, aga keskilt tema väljavahetamist loota on ka naiivne!
valevorst24. veebruar 2017, 00:14
koju. valetagu oma lastele
kojamees23. veebruar 2017, 23:36
Reps on südamest hää inime aga kui oidu pole ei peaks selles ametis siiski olema.Ämbrid ees ja taga,järelikult hää lüpsja karjatalitaja,ei enamat.
anu23. veebruar 2017, 23:02
superhuvitav kuju ja tema hoogne jutt nagu naine teiselt planeedilt
IT23. veebruar 2017, 22:45
Reps vähemalt otsib väljapääsu venekelseid koole tabanud ummikseisust. Kiunuvad need, kes kooliprobleemidest midagi ei taipa.
leo23. veebruar 2017, 22:09
Küüditamine oli riikliku terrorismi akt ja igasugune küüditamise õigustamine ükskõik milliseid põhjendusi esile toodes on terrorismi õigustamine. Muide, kunagine USA president G W Bush mainis kord, et see, kes terroriste toetab, on ise terrorist
Kuidas...23. veebruar 2017, 21:50
..on võimalik,et niikaua poliitmaastikul tegutsenud ja ministrina olnud naine astub sõna oteses mõttes ämbrisse.Pole võimalik,või lootis,et ehk ei saada teada.Tule taevas appi,on ikka seltskond J.Ratas`el koos:U.Palo ja nüüd lisaks M.Reps
Võrokõnõ23. veebruar 2017, 20:52
Võiks arutada ka seda, kas president peaks ametist lahkuma. Esimene ebademokraatlikult ametisse nimetatud (mitte valitud) president, kes ei ole ikka aru saanud sellest, et ta esindab riiki, mitte iseennast.
õpetaja23. veebruar 2017, 20:04
see on ju siililegi selge, et see inimene poleks pidanud kunagi haridusministriks saamagi
see 23. veebruar 2017, 19:34
ju ilma mingi midagi küsimatagi selge.pole sobiv seltsimees Eesti Vabariigi ministriks.
NÕUAME!23. veebruar 2017, 20:38
MAHA haridusministri kohalt Mailis Reps!
Faktide vastu ei saa keegi, Reps ka mitte23. veebruar 2017, 19:13
Reps ajas algul kõik tagasi ja valetas kõigile silmapilgutamata suud silmad täis, et
ei tema pole vene propagandakanalile mingit intervjuud andnud.
Ja veel niisugust küüditamisjuttu ajanud.
Kui see intervjuu talle must-valgel nina ette pandi, siis hakkas kogelema, et jah, oli vist jah midagi sellist, ma unustasin...ja jah eksimine on inimlik...ja ikka selles vaimus edasi.
<<
Ettepanek Riigikogu opositsioonile:
Palun teha umbusaldusavaldus terve selle praeguse valelikule ja venemeelsele valitsusele.
Raivo23. veebruar 2017, 19:08
Kui inimesel vähegi enesekriitilisust ja endast lugupidamist oleks, astuks ta tagasi. Et aga meie poliitikud on üdini enesekesksed olenemate nn erakondlikust kuuluvusest, siis loota M. Repsi tagasiastumist on sama lootusetu, kui oodata seda, et märtsikuust hakkab päike tõusma läänest.
rahvas ja opositsioon 23. veebruar 2017, 19:17
peab nii kaua nõudma kuni see valetaja PEAB tagasi astuma.
Täpselt nii nagu oli Repinskiga.
no23. veebruar 2017, 18:50
23. veebruar 2017, 19:14
jääb tõesti mulje, nagu oleks jommis või laksu all.
eestlane23. veebruar 2017, 20:39
Äärmiselt vastik naisterahvas!
Minu soov23. veebruar 2017, 18:05
Minule meeldib Reps,ta on oma mõtetes aus ja igaüks vaadaku. kes teda ei mõista on silmakirjalikud! Need kes temast teisiti arvavad vaadaku enne oma kapsaaeda ,nii kergekäeliselt hukka mõista on lihtne, aga kas saab tshknat ka ministriks pidada .võrrelge !M.Reps on väga tugev isiksus ja loodan asja mõistliku lahendust .
ära plära memm23. veebruar 2017, 18:35
ja selline tahtis veel presidendiks saada! Mäletan, kui Lõuna-Eestis koolide likvideerimisel käies ühte kohalikku õpetajat keelitas lolli juttu ajamast! Ministrina niimoodi ei öelda...saunas oma sõbrannadele võid ebaviisakalt ennast väljendada, aga avalikult pead olema väärikas! Ei soovi sellist poliitikas näha, kasvatagu oma lapsi parem!
antu23. veebruar 2017, 17:45
eks käsi peseb kätt...kui kongressil savisaar maha v6eti,v6is arvata et uus vabameelsem seltskond eesotsas ratasega on m6istuse pähe v6tnud aga v6ta näpust. ikka seesama poliitika käib edasi. mis siin imestada kui reps taunib kyyditamist ja eelistab juute eestlastele. mitte ainult reps ei pea lahkuma vaid kogu see seltskond kes kummardab kremlit.
Oleks esimene kord valetada23. veebruar 2017, 17:32
oleks juba halvasti ja ministrina nägemist aga Repsil on valetajastaazhi pikalt.Tuletage meelde seda Venemaa väikerahvaste poliitika kiitmist ja hiljem valetamist meile,kiituse eitamist ja veel hiljem häbenemist.Ei ole vaja.
Ta on harjunud valetama23. veebruar 2017, 19:06
seal ta kiitis väga kui palu Venemaa ikka väikerahvaste jaoks ära on teinud.Oli seal koos mingi vene delegatsiooniga ja kiidusõnadest tuli lihtsalt puudu. Pärast Eestis ütles et tema pole midagi rääkinud ja teie olete valesti aru saanud.
valetamine 23. veebruar 2017, 19:15
on üks naiste haigustest.
Mary23. veebruar 2017, 17:17
muidugi peaks tagasi astuma!
õpetaja23. veebruar 2017, 18:42
Repsil ei tohi lasta kommenteerida midagi peale oma riigi hariduse. Kahjuks on Reps ainus, kes haridusest midagi teab. Enne oli ka Kreitzberg, aga teda enam pole. Jäänud ongi viimane arukas minister. Arukas hariduse mõistes, kes saab aru, mis koolis toimub.
mari1. märts 2017, 22:37
See pole ju esimene kord valetada ja vassida. Mida ta täpsemalt siis haridusest teab? Kui "haridusminister" valetab isegi oma elulookirjelduses, lootes, et järsku läheb õnneks.
Haridusminister Repsi ametlikus CVs ministeeriumi võrguleheküljel seisab teenistuskäigu all punkt: 1995 Cambridge ülikool Trinity Kolledž, Studio Inglise Kolledž, rahvusvaheliste gruppide nõustaja.
“Cambridge’i ülikool haridusminister Repsi CVs on tekitanud siinses eestlaskonnas korduvalt küsimusi,” ütleb Inglismaal elav Tiina Sepp, kes ise töötab Cambridge’i ülikooli meditsiiniinstituudis geeniuuringute alal.
Sepp puutus 1995. aasta suvel kokku toona 20-aastase Mailis Rannaga, kes peatus Cambridge’s ühe eesti vanaproua juures ja käis keelekursustel. “Studio School on lihtsalt üks siin asuv keeltekool,” tõdeb Sepp. “Sel pole ülikooliga vähimatki seost.”
kindlasti peaks23. veebruar 2017, 16:16
aga seda meie riigikeses juba ei juhtu
meie riigis ei juhtu?23. veebruar 2017, 18:20
Mis sa pläkutad!
Kriminaalse kitsekarjusest ministrikese Repinskiga see juba ju juhtus.
TIIT23. veebruar 2017, 16:04
KAS ENNE ei tuleks 16 AASTAT riiki&RAHVAST VARASTANUD E-ooravad ja venelastele elamislubasi
müüja isamaaline resbuplica
mis sa23. veebruar 2017, 17:35
keiki rõhid.
Ma ei tea oravatel muud kohtuasja kui Pentusel eräriga seoses.Eraäris liigub omanike
raha,mitte maksumaksja rahad nagu keskerakonnas.
Tuleb nii välja,et kellel kõige suuremad patud hingel,see ka kõige suuremat lärmi lööb.
Mailis Reps tegeleb kogu aeg nagu Yana Toom Venemaaga.Ühtelugu jääb ta oma
pattudega vahele.Arvan,et Reps ei ole enam usaldusväärne kui räägib üht ja teeb teist.
Reps peaks ameti maha panema.
kole naine23. veebruar 2017, 15:40
kohe väga kole ja polegi ühtegi erakonda kes ei valetaks.
Huugo23. veebruar 2017, 15:38
No on alles küsimus? Loomulikult ei pea proua tagasi astuma vaid edasi astuma ja vabastama koha pommimeister hr. Kõlvartile. Härral siht silme ees kuda eesti haridussisteemi 1/3 elanike huvides muuta-:)
Paul23. veebruar 2017, 15:35
Kitsekarjus sai lahti palju lahjemate eksimuste eest. Raps räägib eestlastele ühte ja venelastele teist juttu. Ja haridusministril on kesised teadmised ajaloost. Ja see Venemaa ja venelastega flirtimine. Kindlasti peab tagasi astuma.
23. veebruar 2017, 15:34
seda nimetatakse inimlikuks faktoriks ja selle eest ei ole meist keegi kaitstud ka mitte see oinas moderaator
lugeja 15:34-le23. veebruar 2017, 20:42
Normaalse mõistusega moderaatorit ei saa ka Õhtuleht panna modereerima....
Hetk23. veebruar 2017, 15:13
Kindlasti ei pea ametist lahkuma, kuna igaks võib vestelda kellega tahab.
vanja4. märts 2017, 17:17
muidugi ei pea ise lahkuma. ta tuleb minema lüüa
ee23. veebruar 2017, 15:05
mis küsimus see üldse on, Repinski juhtumiga on juba kõik läbi mämmutatud, mida võib ja mida mitte.
kodanik23. veebruar 2017, 15:01
Valetav haridusminister on halvaks eeskujuks lastele ning häbiks Eesti riigile ja rahvale
kas sa23. veebruar 2017, 16:23
tead mõnda poliitikut, kes ainult tõtt räägib?
See pole esimene vale23. veebruar 2017, 14:55
Reps tahtis ju rasedana presidendiks saada,et oma elu materiaalselt ära kindlustada.enne vaikis sellest.Seda valet ta aga varjata ei saanud.Ta oleks võinud loobuda kõrgest kohast.Tema keerutavat juttu kuulates meenub raamat "Psühhoosid",mida võib paljude kohta öelda.Mängib raseduse ohtudega.
alf23. veebruar 2017, 14:30
to alf23. veebruar 2017, 18:09
Pole põhjust. Teema pole seda väärt. Kus see suuuur eksimus siin on? Mingite vigisejate pärast?
lahkubki varsti23. veebruar 2017, 19:33
sünnitama läheb ju
...23. veebruar 2017, 20:21
emapuhkust ei võta. Lapsed kasvavad ministeeriumis.
küsin23. veebruar 2017, 14:30
Kas teate sealt kedagi,kes ei ole valetanud?Kõik valetavad.
23. veebruar 2017, 14:28
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
edgar, lõuad!i!23. veebruar 2017, 15:32
kui te selle undiuru röökija ja ülimalt raske vaimsepuudega tiblunni rõvedatele, roppudele, ilgetele ja vihaõhutavatele kommentaaridele miinuse panete, siis
teatage, palun, ühtlasi ka ebasobivast kommentaarist.
Aitäh!
Brunn23. veebruar 2017, 14:14
Ei peaks siis jääksid lapsed nälga .
Pettunud23. veebruar 2017, 14:11
Ei usu enam kedagi ega midagi. Ei usu ka enam Vikipeedias toodud andmeid tuntud inimeste haridustee jms kohta.
Alar123. veebruar 2017, 14:02
Algul Repinski ja järgmiseks Reps. Siin peaks ka Ratas tagasi astuma! Sügiseks ei ole Kuritegelikul (vene)Erakonnal enam ühtegi ministrit.
täpselt23. veebruar 2017, 14:13
nii peaks olema tõesti aga irl peaks ka pomerantsist vabanema.
no kuule !23. veebruar 2017, 14:21
Padaoru polka ei lähe eales meelest .
Poiss ,23. veebruar 2017, 14:26
sa pole mingit korralikku vene erakonda veel näinudki -kas süda ihkaks või ?
23. veebruar 2017, 15:33
kui te selle röökija ja ülimalt raske vaimsepuudega tiblunni rõvedatele, roppudele, ilgetele ja vihaõhutavatele kommentaaridele miinuse panete, siis
teatage, palun, ühtlasi ka ebasobivast kommentaarist.
Aitäh!
Ei teata mitte23. veebruar 2017, 17:00
hiljaks jäid, kesik23. veebruar 2017, 18:23
HARIDUSminister ?23. veebruar 2017, 13:51
Kas haridusministriks sobib inimene,kes valetab nahaalselt näkku ? Eeskuju ? Siin ei tohiks isegi küsimust tekkida.
tibu23. veebruar 2017, 13:48
teda ei oleks tohtinud üldsegi selle koha peale panna...
Üle23. veebruar 2017, 18:12
hulga aja sobilik inimene on ministriks.
kusti23. veebruar 2017, 13:44
Haritud pensionär.23. veebruar 2017, 13:41
Tere. Ütlemised ütlemisteks kuid ministriks eriti haridus teadus ministriks on inimene sobimatu. Head ettevalmistumist peopäevaks.
INKS23. veebruar 2017, 13:30
kremlimeelne 5. kolonn23. veebruar 2017, 13:28
EEsti võimutseb kriminaalse keskerakonna valitsus. Soojendavad oma rinnal lepingut agressor putini parteiga ja hävitavad Eesti riiki.
23. veebruar 2017, 13:19
Mitte ainult Reps ei pea lahkuma, vaid kogu see praegune venemeelne valitsus peab lahkuma.
Ratas – Reps on Eestile lojaalne ja ustav.
Täpselt sama juttu ajas ju ka Ratas selle kriminaalse Repinski kohta.
Jah, Reps on ustav ja lojaalne, kohe üdini ustav ja lojaalne sellele
Ühtse Venemaa koostöö lepingupartnerile.
Seda ustavust kinnitas Reps oma allkirjaga ka selle koostöölepingu sõlmimisel.
Seega on Putini parteile Ühtne Venemaa lojaalsed ja ustavad Reps ja ka Repsi kiitev Ratas, kes soojendab ikka veel seda Venemaaga koostöölepingut oma põues.
Need mõlemad - Reps ja Ratas jätkavad eriliselt suure hooga Savisaare poolelijäänud venestamispoliitikat Eestis, et sellega siis edaspidi Eesti jälle Venemaa alluvusse viia.
Maha terve see keskerakonna ja reeturitest irlitside ja sotside valitsus!
just nii23. veebruar 2017, 13:21
kriminaalne keskerakond peab täies koosseisus lahkuma
23. veebruar 2017, 13:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
A23. veebruar 2017, 14:21
Pole viga ,varsti hakkavad Savisaare kingapaelad intervjuusid andma -eriti enne valimisi !
Horros23. veebruar 2017, 13:08
"... et Sputniku puhul pole tegemist pädeva ajakirjandusega, ..."
Sageli on Sputnik paljugi pädevam ja objektiivsem, ning tunduvalt korrektsema eesti keelega, kui Eesti nn peavoolu meedia.
.
Repsi tagasikutsumise või tagasiastumise juures paneb imestama peaministri ja keskerakonna vingerdav hoiak.
Valetamise korral peaks ta loomulikult tagasi kutsuma.
Miks sellega veel venitatakse ja miskist õppetunnist lobisetakse.
.
Reps ei ole paslik ministriametisse, seda enam veel haridusministri ametisse.
Kahtlemata23. veebruar 2017, 18:15
sobib Reps paremini HM ministriks kui .... Selliste provotseeringute pärast ei tule kuhugi astuda.
Jõudu ministrile!
vanja4. märts 2017, 17:21
ega see Jüri on ka tühi koht
lahkuma23. veebruar 2017, 13:05
mitte kohe vaid otsekohe. rahvusel on vedanud, et sellest lömitajast presidenti ei kaubeldud.
23. veebruar 2017, 12:58
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
23. veebruar 2017, 15:35
kui te selle röökija ja ülimalt raske vaimsepuudega tiblunni rõvedatele, roppudele, ilgetele ja vihaõhutavatele kommentaaridele miinuse panete, siis
teatage, palun, ühtlasi ka ebasobivast kommentaarist.
Aitäh!
parandus23. veebruar 2017, 15:49
Ei saa aru23. veebruar 2017, 12:57
Mis toimub Mailis Repsiga, kas tõesti on survestatus ja mingi varjatud survegrupi mõju või valimiseelsed Keskerakonna mängud? Ratase kui ka Repsi lubadused ja tegevus on olnud üllatuseks ja arusaamatud, kas tõesti eelseisvate valimistulemuste nimel survestatud, või tõesti nende endi siiras sisemine arusaamine ja tahe?
Reps23. veebruar 2017, 16:55
on lihtsalt tobu. Arvab ainult, et on väga aus ja tark. Mõni inimene ei oska õigel ajal suud kinni hoida. Hull muidugi see, et proua lihtlabaselt valetas. "Ei andnud intervjuud. Panin tähele küll, et keegi mu kõrval seisis ja hoolega kuulas. Ma ei osanud arvatagi, et oli Sputnikust". Pärast kui intervjuu videona netti pandi, siis tuli meelde küll, et andis ikka intervjuu. Kuna juute on aga rohkem ja nendega ei tohi vaielda ja kõik maailmas on neile liiga teinud, siis loomulikult oli holokaust raskem kuritegu, kui küüditamine.
Kontori tuulutamine23. veebruar 2017, 12:47
Küsimus ei ole KAS, vaid MILLAL ta seda veel selle nädala jooksul teeb.
omamoodi arusaamine23. veebruar 2017, 12:46
Eesti rahva kannatustest ei saa olla eksitus,vaja on rääkida asjadest nii nagu nad olid ja seda ka Eestis elavatele muukeelsetele,et nad mõistaksid olukorda tõeselt, valet kuulevad nad Venemaa meediast nagunii. Kui tahame kasvatada väärikat põlvkonda,siis seda ei saa teha valetanud ministri juhtimisel.
kodanik23. veebruar 2017, 12:45
Reps on vastikult libedaks kujuks osutunud ja parem kadugu poliitikast.
Loomulikult peab23. veebruar 2017, 12:43
Reps varemgi vene värgiga silma paistnud.
Arvan,et see pole niiväga juhuslik tal midagi.
Tegelikult 23. veebruar 2017, 12:39
peaks haridusminister olema EKRE-st ,et lastele õpetada isamaalisust ja lõpetama koolides homo- ja multikulti plära
7.päeva adventist23. veebruar 2017, 12:36
Jah ta peab lahkuma oma ametist,valetas nii et silm ka ei pilkund ja iga rahva kannatused on sellele rahvale suuremad teiste omast ja see on õige,aga Reps pidas juutide kannatusi suurtemateks küüditatud eestlaste omadest,järelikult on ta juut või lihtsalt selline imelik inimene.
A23. veebruar 2017, 12:36
Kõige mõistlikumad põhjendused on Helmel ,tema ei aja mingit väidetavat küüditamise õigustamise plära nagu Pevkur ... aga kui Reps hea haridusminister läheb ,siis oma suure suu ja targutamise pärast
ekre A23. veebruar 2017, 13:38
helmed ajavad kogu aeg ainult jubedat rassistlikku plära.
Pevkur ütles väga hästi ja tabavalt:
"Vahetuim põhjus on Mailis Repsi valetamine intervjuu andmise kohta propagandakanalile Sputnik. Taunitav on ka intervjuus räägitu – küüditamise õigustamine poliitiliste motiividega ja süüdistus, et Eesti poliitikud kruvivad rahvusvahelisi pingeid, samal ajal ise erinevat tõde erinevatele auditooriumidele jagades."
A23. veebruar 2017, 14:13
Ei nõustuta siin sinu väljamõeldud plämaga `küüditamise õigustamisest `- sinu arvates tähendaks vist lause `Stalin oli suurem mõrvar ,kui Hitler `ka Hitleri õigustamist või `tapmine on suurem kuritegu ,kui vägistamine` vägistamise õigustamist !
rakett23. veebruar 2017, 12:32
Loomulikult peab Reps lahkuma ,Ta ei valeta esmakordselt.Ei kujuta ,et mujal normaalses riigis
oleks selle üle üldse arutatud ,järgmisel päeval oleks adjöö.Meil võib igasugu sigadusi teha
keegi ei vastuta millegi eest.
Raudselt peab23. veebruar 2017, 12:32
Ministrile kes valetab oma rahvale teadlikult pole sünnis anda armu- ega õpiaega! Kui peaminister sellise valetamise heaks kiidab, on ka temal ainet mõtiskluseks iseenda tuleviku teemal.
xxx23. veebruar 2017, 17:52
Miks sa Michali tagasiastumist nii tormiliselt ei nõudnud? Mitu sidrunit oli paberil?
muidugi peab23. veebruar 2017, 12:20
ametist lahkuma,see ei ole tal ju esimene kord süüdimatult valetada! Repinski ei valetanud midagi ja pidi ikka minema.Miks naised võivad?
23. veebruar 2017, 14:11
Punanahk23. veebruar 2017, 15:15
Repinski on Savisaare toetaja, sellepärast aeti ta minema. Reps on ikkagi omast pundist. Repsil oli ka skandaal erakonnas häälte võltsimisega nii, et igati kogemustega tegelane.
23. veebruar 2017, 15:40
Aga Ratas on ju ka tulihingeline savisaare toetaja! -
Ratas jätkab savisaare venestamise poliitikat
sellepärast ta ju ka maksab isegi savisaarele mittemillegi tegemise eest ilusat ja kopsakat palka.