Jelena Djokovic.Foto: SUZANNE PLUNKETT
Tennis
24. veebruar 2017, 16:51

SKANDAALNE VIDEO | Tenniselegend Djokovic ja tema rase abikaasa tõrelesid fännide ees (4)

Veebruari keskel teatas ajaloo ühe parema meestennisisti Novak Djokovici abikaasa Jelena, et ootab paari teist last. Hiljutisel treeningul läksid abikaasad aga veidi raksu.

Nimelt filmis Jelena teisipäeval Novaki harjutuskorda, mida said tänu Facebook Live'ile jälgida kõik inimesed. Treeningu lõpus astus Novak kaamera juurde, et fänne tänada.

Kui algselt hoidis kaamerat Jelena, siis ühel hetkel soovis Novak seda enda kätte. Põhjus oli lihtne: tennisisti arvates on ta nii oma toetajatele lähemale ning video tundub neile intiimsem ja sõbralikum.

Jelena lasi Novakil oma tänusõnad eetrisse paisata ning küsis seejärel serbia keeles: "Kus su kombed on, ah? Kas poleks õige öelda aitäh, armastan teid, aitäh?"

Ent Jelena ei mõistnud, et kaamera töötas ikka veel ning seetõttu nägid paarikese tõrelemist kõik Facebook Live'i kaudu videot vaadanud inimesed. Oleme ausad, Jelena nägu klipi lõpus ütleb juhtunu kohta kõik. Ups!

Djokovicid on koos olnud viimased 12 aastat ning nad abiellusid 2014. aastal Montenegros. Sama aasta oktoobris sündis paari esiklaps, poeg nimega Stefan.

Video põnevaimad kohad algavad alates 12.00: