Eino Puri Tartu Tammeka särgisFoto: JK Tartu Tammeka
Jalgpall
28. veebruar 2017, 16:16

Tartu Tammeka lõhkas üleminekuturul võimsa pommi (2)

Tartu Tammeka jalgpalliklubi teatas teisipäeval, paar päeva enne hooaja esimest mängu, et värbas enda meeskonda viis korda ka Eesti rahvusmeekonda esindanud jalgpalluri. 

Nimelt on Tammeka löönud käe 28-aastase poolkaitsja Eino Puriga, teatas klubi kodulehekülg. Möödunud hooajal veel Nõmme Kaljut esindanud Puri sõnul on treeningtingimused Tartus Tallinnaga võrdsustumas ning soovib mängijana aidata Tammekat nii palju kui võimalik. 

Meeskonna peatreener Kaido Koppeli sõnul on Puri meeskonale väärt täiendus. "Eino on kogenud ja väga kvaliteetne mängija," sõnas juhendaja Tammeka kodulehe vahendusel. "Sellised mängijad on igas võistkonnas oodatud. Noorematel võistkonnakaaslastel on kindlasti võimalik palju õppida, kui nad jälgivad Eino tegutsemist treeningutel ja mängudel."

Eesti jalgpalli meistriliigas on Puri jooksnud väljakule 241 kohtumises ning esindanud lisaks Nõmme Kaljule veel ka Tallinna Levadiat ja Viljandi Tulevikku. 

"Kõik elemendid on piisavalt head," ei osanud Tammeka kodulehele antud usutluses Puri ühtegi oma tugevust välja tuua. "Mul ei ole otseselt ühte kindlat nõrka külge.. see vast ongi mu suurimaks tugevuseks jalgpallurina."

28aastane poolkaitsjale meeldib mängida keskväljal, kuid vajadusel suudab olla praktiliselt igal positsioonil. Jalgpallur mängis viimati Tartus 2004. aastal ning tema sõnul on aastatega muutunud üliõpilaslinna infrastruktuur. 

"Mõlemad staadionid, kus Tammeka oma kodumänge peab, on väga ilusad. Lisaks tingimused on kindlasti samaväärsed Tallinnaga. See ongi peamine muutus!," kommenteeris Puri. 

Millised on aga Puri ootused enne reedest hooaja esimest mängu? "Ootan palju rahvast Sepa jalgpallikeskusesse ja mäng võiks ikka võidukalt lõppeda, vähemaga ei taha küll leppida!," sõnas jalgpallur Tammeka kodulehele.