Lewis Hamilton ja Valtteri BottasFoto: © Brandon Malone / Reuters
Vormel 1
4. märts 2017, 18:27

Lewis Hamilton: mul pole kunagi olnud ühegi tiimikaaslasega nii head suhet kui Bottasega

Lewis Hamiltonil on tänavusel hooajal uus tiimikaaslane, kuid briti sõnul saab ta juba praegu Valtteri Bottasega paremini läbi kui ühegi teise võistkonnakaaslasega varem. 

Mercedes ja Bottas lõid käed jaanuaris pärast Nico Rosbergi ootamatut erruminekut, kuid kolmekordse maailmameistri sõnul meeldib talle soomlasega samas tiimis olla, sest rajaväliseid probleeme neil pole. 

"Meie vahel pole mingeid mänge, vaid kõik on koguaeg väga selge. Mulle see meeldib," sõnas Hamilton F1 ametlikule kodulehele. "Ma tunnen, et ma pole kunagi ühegi tiimikaaslasega omanud nii head suhet kui praegu Bottasega.

Ta tahab parimat võimalikku oma esimesel aastal uues tiimis," lisas britt. "Ma olen siin kaua olnud ja seega tahan talle edastada võimalikult palju informatsiooni, et ta õpiks. Tundub, et ta tunneb selle lühikese ajaga juba ennast väga mugavalt ja töötab inseneridega väga palju kiiremaks kohanemiseks."

Sellega Hamiltoni kiidusõnad ei lõppenud. "Tal on pea õiges kohas ja palju positiivset energiat. Ma olen elevil temaga töötamisest. Kõik erimeelsused lahendame võistlusrajal."