Londoni Arsenal hävis kahe mängu kokkuvõttes Müncheni Bayernile 2:10Foto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
7. märts 2017, 23:35

GALERII | PIINLIK! Londoni Arsenal hävis taas totaalselt Bayernile (2)

Jalgpalli Meistrite liigas oli Londoni Arsenalil teisipäeva õhtul pea võimatu ülesanne lüüa kodus Müncheni Bayernile vähemalt neli väravat, et mängida tasa kaheksandikfinaali avakohtumises saadud 1:5 kaotus. 

Tempokal ja põneval avapoolajal tundus, et Arsenali päästeaktsioon võib saada positiivse lõpu, kui Inglismaa klubi suutis enda mängu peale suruda ning 20. minuti Theo Walcotti väravast ette minna.

Kõik lagunes aga teisel poolajal, kui Laurent Koscielny tõmbas 53. minutil karistusalas maha Robert Lewandowski ning Bayern penalti teenis. Kõigepealt näitas kohtunik Arsenali mängijale kollast, kuid natukene hiljem muutis otsust ning saatis punasega platsilt minema. Poola koondislane realiseeris 11 meetri karistuslöögi ning viigistas kohtumise. 

Pärast seda lagunes Arsenalil kõik koost. Arjen Robben viis Bayerni juhtima 68. minutil, Douglas Costa suurendas edu kümme minutit hiljem ning Vidal suurendas edu veelgi 80. minutil skooris. Sellega Inglismaa klubi häbistamine aga ei lõppenud, sest Vidal skooris veelkord paar minutit hiljem ning kohtumine lõppes 1:5 Arsenali kaotusega.

Seega jäi Arsenal kahe mängu kokkuvõttes Müncheni Bayernile alla lausa 2:10.