Barcelona mängijate ja fännide rõõm on üüratu! Foto: LLUIS GENE
Meistrite liiga
8. märts 2017, 23:51

USKUMATU! VAPUSTAV! Barcelona tegi PSG vastu midagi imelist (6)

FC Barcelona pidi jalgpalli Meistrite liiga korduskohtumises Pariisi Saint-Germaini vastu tegema ajalugu, kui soovis jõuda pärast 0:4 kaotatud kaheksandikfinaali avamängu veerandfinaali. Nii see juhtuski!

Matš algas Hispaania klubi fännidele ülimalt positiivselt, kui Luis Suarez viis juba kolmandal minutil Barcelona juhtima. Ülimalt haarava ja põneva kohtumise avapoolaja lõpus said katalaanid kirja veel teisegi tabamuse, kui väriseva jalaga mänginud PSG mängijad lõid omavärava. Seega poolajaks oli Barcelona pool ülesandest täitnud. 

Teise poolaja alguses tundus, et Barcelonast saab esimene meeskond, kes tuleb Meistrite liiga ajaloos korduskohtumises 0:4 kaotusseisust välja, kui Neymar tõmmati karistusalas maha ning Lionel Messi realiseeris 50. minutil penalti. 

Näiliselt tõmbas katalaanide ajaloolisele šansile vee peale Edinson Cavani, kes kasutas 62. minutil PSG ühe ainsa võimaluse oivaliselt ära ning vähendas kaotusseisu 1:3. Cavanil oli paar minutit hiljem veel üks võimalus, kui pääses Barcelona väravavahiga silmitsi, kuid ei suutnud seda ära kasutada. Ka Angel di Marial oli võimalus kohtumine ära otsustada, kui seisis ise 85. minutil Marc ter Stegeniga silmitsi, aga suutis ise kukkuda ning palli väravast mööda lüüa. 

Barcelona imeline tagasitulek algas aga 88. minutil, kui Neymar lõi palli otse karistuslöögist PSG võrku. Kõigest kaks minutit hiljem sai Barcelona penalti, kui karistusalas kukkus Luis Suarez. Neymar läks taas lööma ning realiseeris ka selle. Kahe mängu kokkuvõttes oli seis tolleks hetkeks 5:5, kuid võõrsil löödud väravaga pääses veel edasi Pariisi klubi. 

Täiesti uskumatu tagasituleku vormistas aga viiendal üleminutil Sergi Roberto, kes lõi palli PSG väravasse, mis andis Barcelonale kolmapäevases kohtumises 6:1 võidu ning viis Hispaania klubi kahe mängu kokkuvõttes veerandfinaali 6:5 paremusega.