"Võitlusstseen" Kalju - Flora mängust.Foto: Tiina Kõrtsini
Spordivaria
10. märts 2017, 23:49

NII SEE JUHTUS | Sport 10.03: Valgustusskandaal Nõmmel, talisport ja X-mängud Norras (3)

Nädala viimane tööpäev on käes ning spordist täna juba puudust ei tulnud! Õhtulehe otseblogi tõi kõik tänased põnevad sündmused teieni.
23:48
HEAD ÖÖD

Sellega tõmbame tänasele päevale ka joone alla. Jälgige Õhtulehe ralliblogi, sest Ott Tänak on peatselt Mehhikos stardirajale minemas!

23:24
JALGPALL
22:51
KORVPALL

Tartu Ülikooli peatreeneri Gert Kullamäe kommentaar tänasele võidumängule Rapla vastu. „Kolmas veerand oli väga ilus, kuid üldkokkuvõttes ei saa ma mänguga rahule jääda. Avapoolajal jäi kõvasti puudu võitlushimust ning ettevalmistusest, see on kindlasti miski, millega peame nüüd finaalidele vastu minnes tõsiselt tegelema. Siiski, mängu teine pool tegi enam rõõmu. Hea, et Raplalt nende kodus ka viimase võidu siiski kätte saime."

22:18
JALGPALL
"Võitlusstseen" Kalju - Flora mängust. (Tiina Kõrtsini)
21:46
JALGPALL
21:35
JALGPALL

Kalju on Florale peale pannud kõva surve ja häid võimalusi on Sergei Frantsevi hoolealustel ridamisi. Aga Flora kindlus püsib. Veel.

21:25
JALGPALL

Nõmmel on toimumas aga pöördelised sündmused. Endine Kalju pallur Märten Kuusk teenib Flora särgis teise kollase kaardi ning saadetakse platsilt minema, Andrei Sidorenkov realiseerib penalti kindlalt. Seis on 1:1 ning mängida ligi 20 minutit.

21:19
KERGEJÕUSTIK
Karl Robert Saluri. (Viljar Voog)
21:03
JALGPALL

Flora läheb 1:0 juhtima! Joseph Saliste annab suurepärase söödu kasti, leiab Rauno Alliku pea ning Alliku paari meetri pealt ei eksi!

20:48
JALGPALL

Kalju - Flora avapoolaeg lõppes väravateta viigiga, ehkki näiteks Flora tabas esimese 45 minuti lõpus ka posti. Nauditav mäng, kus kumbki pool oma mängu teisele veel peale pole suutnud suruda.

20:47
KORVPALL
20:37
VIGURSUUSATAMINE
Henry Sildaru. (Tiina Kõrtsini)
20:13
JALGPALL
20:01
JALGPALL
20:00
KAAREL TÄLL, HIIU

Pärast viit minutit kestnud mängu on tuled taas kustunud. Flora mängija ütleb Õhtulehe ajakirjanikule, et selline üritus tuleb ära lõpetada. Muidu sama stsenaarium, mis enne. Väike disko pimedas Hiiu männimetsas.

19:59
JALGPALL
19:59
JALGPALL

Ja jälle... Viis minutit hiljem on Hiiul tuled taas kustus.

19:53
JALGPALL

Ligi kümneminutilise pausi järel saadi valgustus aga taas tööle ning matš saab jätkuda!

19:45
JALGPALL

Nonoh! Kalju ja Flora mängivad rõõmsalt vutti, aga ühel hetkel kustub väljakuvalgustus ning Hiiu staadion mattub pimedusse. Võimalik vaid Eestis...

19:34
JALGPALL

Nõmme mändide vahel on matš alanud!

Loe rohkem