Stephen Curry (vasakul) ja Draymond Green vaatasid pealt, kuidas tiim kaotas esimest korda üle kolme aasta kolmanda kohtumise järjestFoto: Soobum Im
Korvpall
12. märts 2017, 10:21

VIDEO | Warriorsi kaotusteseeria venis esimest korda üle kolme aasta kolme mänguliseks, Westbrook möödus Wilt Chamberlainist

Korvpalliliigas NBA kaotas tunamullune meister ning tänavune suurfavoriit Golden State Warriors kolmanda kohtumise järjest. 

Warriors mängis ilma ühegi oma superstaarita, sest Kevin Durant on vigastusega väljas ning peatreener Steve Kerr otsustas Stephen Curry'le, Klay Thompsonile ja Draymond Greenile puhkust anda. Samas vastu tulnud San Antonio Spursil ei mänginud nende parim Kawhi Leonard ning muidu algrivistusse kuuluv LaMarcus Aldridge ei teinud kaasa südameprobleemide tõttu. 

Võõral väljakul Spursile 85:107 alla jäänud Warriorsile oli see kolmas kaotus järjest. Põhihooajal kaotas tiim viimati kolm kohtumist järjest 2013. aasta novembris, kuid mäletatavasti jäädi mulluses finaalseerias eduseisult 3:1 alla kolmes järjestikuses matšis ning meistrisõrmused said Cleveland Cavaliersi mängijad. 

Oklahoma City Thunderi mängujuht Russell Westbrook jätkas aga võimsalt, kui sai kirja hooaja 32. kolmikduubli 112:104 võidumängus Utah Jazzi üle. Westbrooki arvele kogunes 33 punkti, 14 korvisöötu ning 11 lauapalli. 

Westbrook möödus ühtlasi ka ühe hooaja kolmikduublite arvestuses legendaarsest Wilt Chamberlainist. Oscar Roberstonile kuulub aga ühe hooaja kolmikduublite rekord 41-ga ning Westbrookil on aega seda jälitada veel 16 kohtumist.

Kõik möödunud öö tulemused: