Tennis

Maria Šarapova konkurent: talle wildcard'i andmine on häbiväärne (4)

LISA KOMMENTAAR

Uskumatud ikka need konkurendid!13. märts 2017, 21:38
Iga veidigi asjast jagav sportlane teab, et meldoonium ei ole mingi sooritust parandav aine ning selle keelustamine oli puhas poliitika. Kaasa peaksid tundma konkurendid sellisele juhtumile, mitte parastama ja protestima inimese vastu, kellele selgelt ülekohut tehti nagu paljudele teistelegi meldooniumitarvitajatele. Protestima peaks üheskoos selle vastu, et südamelihast kaitsev preparaat sedavõrd segastel asjaoludel keelustati. Analoogsed preparaadid on ju tänini müügis ja keegi ei keela nende tarvitamist.
njah15. märts 2017, 17:40
"Iga veidigi asjast jagav sportlane teab, et meldoonium ei ole mingi sooritust parandav aine ning selle keelustamine oli puhas poliitika."
Miks siis sportlased seda nii massiliselt tarvitasid kui see ei ole sooritust parandav aine? Tuhanded tippsportlased olid kõik südamehaiged nagu Norra suusatajad on kõik astmahaiged? Kui päriselt on nõrk süda või päriselt on astma, siis invaliidid ei peaks tippspordiga tegelema.
"Analoogsed preparaadid on ju tänini müügis ja keegi ei keela nende tarvitamist."
Jah, on küll müügis ja jah, keegi ei keela nende tarvitamist. Vastab täitsa tõele. Seda siis juhul kui sa pole sportlane. Tavainimestele on lubatud, tippsportlastele mitte. Tippsportlastele anti ka sellest pool aastat varem teada, et 1. jaanuarist muutub kantakse see aine keelatud ainete nimekirja ja sportlased ei tohi seda enam tarvitada. Reeglid olid teada ja Mariake (ja paljud teised) eksisid reeglite vastu. Apteegist saab ka paljusid anaboolseid steroide sisaldavaid ravimeid ja nende tarvitamist ei keela ka keegi. Välja arvatud siis kui oled sportlane. Või noh, sportlased võivad ka tarvitada kui tahavad, aga siis pole hiljem vaja nutta, kui dopingukontrollis vahele jäädakse.
Iseeenesest imelik12. märts 2017, 23:46
Nei ju kõik keelu käsud teada, aga ikka punnivad, tippsport ikka laastab organeid, varisevad kokku atakkidega, pole kerge olla tipus.
arts12. märts 2017, 20:08
ja kes tahab poolakat vaadata