Antonio Conte võitu tähistamas. Foto: John Sibley
Spordivaria
13. märts 2017, 23:48

NII SEE JUHTUS | Kuum Chelsea alistas Manchester Unitedi, Tänak võib tõusta WRC üldarvestuses teiseks

Kuum nädalalõpp koos Kelly Sildaru ja Ott Tänaku etteastetega möödas, on uus nädal kätte jõudnud, aga sporti tehakse kogu aeg edasi. Alustuseks vahendame Ott Tänaku ja Co öiseid muljeid Mehhikost, päeva lõpetab aga Inglismaa jalgpallikarikavõistluste põnev veerandfinaal Chelsea - Manchester United!
23:44
SPORDISÕBER

Sellega tõmbame siit ka tänasele õhtule joone alla. Homme juba uus ja meeleolukas päev, kus põhirolli mängivad vinged lahingud korvpallis ja õhtul muidugi jalgpall. Seniks kõike head!

23:41
JALGPALL


23:07
JALGPALL

Korralik möll Stamford Bridge´il käib!




23:00
JALGPALL

Siin see iludus on. Kante´d pole just harjunud nägema selliseid vigureid väravasse keerama:  


22:56
JALGPALL

Chelsea saab kohe pausilt tulles oma tahtmise. Väravaautor Kante! 


22:46
JALGPALL

Kui on poolaeg, mis lõppes 0:0, siis tasub meelde tuletada uusi FA Cupi reegleid. Veerandfinaalides viigi korral lisamängu ei tule ning lisaajale minnes saavad mõlemad satsid ühe vahetuse juurde!


22:22
JALGPALL

Unitedi seis läks väga raskeks... Ander Herrera võttis rumala punase kaardi!


22:15
JALGPALL

Mäng on korralikult tempoka alguse saanud. David de Gea on Unitedi juba ka kahel korral päästnud. 


21:49
JALGPALL

LÄKS!


20:57
JALGPALL

Enam pole palju jäänud. 21.45 lähevad Londonis vastamisi kohalik Chelsea ning külalised Manchesterist. Seekord kavas FA Cup ja veerandfinaal. Kes keda? 



20:16
KORVPALL

19:15
JALGPALL
18:23
SUUSATAMINE
17:53
WRC


17:22
KORVPALL
14:15
DOPING
(AFP / Scanpix)
13:49
KORVPALLITSIRKUS

Elamus missugune: Harlem Globetrotters saabus 15-aastase vaheaja järel Eestisse. Vaata tsirkusestaaride saabumise FOTOGALERIID!

13:36
MALE

Maleliidu presidendiks sai Ken Koort, seni seda ametit pidanud Andrei Korobeinik jätkab alaliidu nõukogus.

13:18
KORVPALL
12:29
JALGPALL

Eelmisel nädalal külastas UEFA delegatsioon Tallinna, kus viie päeva jooksul toimusid kohtumised jalgpalliliidu, Tallinna linna, lennujaama, politsei ja teiste partneritega, et valmistuda augustis 2018 aset leidvaks UEFA superkarikafinaaliks.

UEFA ürituste korraldamise üksuse juht Martin Kallen ütles videointervjuus, et ettevalmistused lähevad hästi. "Oleme väga rahul Eesti alaliidu panusega. Lisaks on meie jaoks väga oluline riigi, linna ja erinevate ametkondade panus, mis on olnud siiani väga heal tasemel," märkis Kallen.

UEFA kõrge ametnik kinnitas, et Eesti 100. sünnipäeval toimuvat suursündmust jälgib otseülekande vahendusel üle 50 miljoni inimese rohkem kui 100 eri riigis. "See saab olema suurepärane võimalus Tallinna ja Eesti tutvustamiseks," sõnas ta.

Loe rohkem