Leicesteri Robert Huth väravat tähistamas.Foto: Darren Staples
Spordivaria
15. märts 2017, 00:54

NII SEE JUHTUS | Sport 14.03: Fantastiline Leicester, Cramo ja Tartu lahingud välissarjades

Läinud öösel tuli meeldiv teade ookeani tagant, kui NFLi meeskond Indianapolis Colts teatas lepingu sõlmimisest Margus Hundiga. Hoidsime silma peal, milliseid reaktsioone ja arvamusi see spordimaailmas tekitas. Ent päeva võimsaima emotsiooni pakkus jalgpalli Meistrite liigas Leicester City! Kõik see ja muu mõistagi Õhtulehe otseblogis. Tule ja kiika järgi, mis täna spordimaailmas toimus.
00:53
HEAD ÖÖD!

Sellega tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla. Kohtumiseni juba hommikul!

00:19
JALGPALL

Kuidas Schmeichel N'Zonzi penalti tõrjus:

23:36
JALGPALL
23:21
JALGPALL

MAAGILINE! Schmeichel tõrjub Steven N'Zonzi 11-meetri karistuslöögi ning mäletatavasti tõrjus taanlane ka avamängus Sevilla penalti. 

Kasper Schmeichel. (Carl Recine)
23:19
JALGPALL

ASSA MAIT! Christian Fuchs ja Kasper Schmeichel võtavad karistusalas maha Vitolo ning Sevilla saab penalti!

23:15
JALGPALL

Sevilla Samir Nasri teeb meeskonnakaaslastele küll "vägeva" karuteene - prantslane teenib teise kollase kaardi ning saadetakse platsilt minema! Nasri tegi Jamie Vardy suunas õrna pealiigutuse, mille peale Leicesteri ründaja teatraalselt tsipa näitleb.

23:07
JALGPALL

Muide, huvitava statistikanoppena olgu välja toodud, et lisaks Albrightonile on Meistrite liigas tänavu kaks väravat löönud ka Cristiano Ronaldo ning Gareth Bale.

23:06

Leicesteri hulluse vahele toome teieni video, kus on näha Juventuse 1:0 värav Porto vastu, mis on seni jäänud selle kohtumise ainsaks tabamuseks.

23:05
JALGPALL

Albrighton on tänavu löönud kaks väravat, mõlemad Meistrite liigas.

23:04
JALGPALL

Leicester vahetab: Shinji Okazaki välja, Islam Slimani sisse. Ründaja vahetati ründaja vastu.

23:00
JALGPALL

Albrightoni värav:

22:56
JALGPALL

Parandame ühe vea ka: Escudero eesnimi on ikka Sergio, mitte Julian.

22:55
JALGPALL

SA MU MEIE! Leicester läheb 2:0 juhtima lausa, kui Marc Albrighton viib Inglismaa klubi umbes 14 meetri pealt juhtima. V-A-P-U-S-T-A-V!

22:54
JALGPALL

LATT! Sevilla Julian Escudero lajatab kaugelt latti, väravaraamist tagasi põrkunud palli kihutab Wissam Ben Yedder aga kosmosesse. Sevilla ohustab!

22:48
JALGPALL

Et oleks võimalus ajusid ragistada:

22:46
JALGPALL

Sevilla teeb teiseks poolajaks vahetused: sisse tulevad Mariano ja Stevan Jovetic, puhkama lähevad vastavalt Gabriel Mercado ja Pablo Sarabia. Nii Leicesteris kui Torinos on pall taas mängu pandud!

Stevan Jovetic. (CRISTINA QUICLER)
22:39
JALGPALL

Juventuse Paulo Dybala viimasest neljast väravast on neli tulnud penaltitest.

Paulo Dybala (paremal). (Giorgio Perottino)
22:37
JALGPALL

Poolaegadele minnakse koduvõistkondade 1:0 seisus - juhivad nii Juventus kui Leicester.

22:29
JALGPALL

Skoor on avatud ka teises mängus! Sarnaselt avakohtumisele jääb Porto avapoolajal vähemusse, kui punase kaardi teenib Maxi Pereira. Järgnenud penalti realiseeris Dybala. Kokkuvõttes juhib Juventus nüüd 3:0 ning ütleme ära: Torino sats on Meistrite liiga kaheksa parema hulgas!

22:28
JALGPALL

Leicester on tänavu Meistrite liigas löönud üheksa väravat, millest kuues on oma osa mänginud Riyad Mahrez: alžeerlane on löönud neli väravat ning jaganud kaks resultatiivset söötu. Morgani väravale andis just tema passi.

Riyad Mahrez. (Jason Cairnduff)
Loe rohkem