Margus Hundil (#99) on võimalus Coltsis mänguaega teenida, kuid selleks tuleb teha arengus samm edasi. Foto: Michael Hickey
NFL ameerika jalgpalli liiga
14. märts 2017, 10:19

NFLi ekspert: Margus Hunt peab mänguaja teenimiseks võrreldes varasemaga kõvasti juurde panema

ESPNi ajakirjanik Mike Wells koostas pärast Margus Hundi liitumist Coltsiga ülevaate ning analüüsi eestlasest.

"Indianapolise juht Chris Ballard ei tahtnudki selle liigutusega midagi erakordset saavutada. Ta on peamiselt keskendunud meeskonna sügavuse ja konkurentsi kasvatamisega," kirjutas Wells. 

"Varasemalt on oldud vaid tugevate põhimeestega tiim, kui tagantpoolt pole kedagi peale tulnud. Kui on tekkinud vigastused, siis on see neile saatuslikuks saanud."

Coltsi üks suuremaid murekohti ongi kaitseliin, kuhu Hunt defensive end´ina toodi. Varasemalt oli üleminekuperioodil toodud meeskonda veel kolm kaitsjat  Jabaal Sheard, John Simon ja Barkevious Mingo. 

Milline on Hundi meeskonda toomise risk? "Ta pole nelja aasta jooksul kaitses just üleliia palju korda saatnud. Kirjas on 29 tackle´it ja 1,5 sack´i, seda 44 mänguga. 

Mitmel korra on Hunt kuulunud algkoosseisu? Mitte kordagi. Aga ta pole enam sugugi ka noor mängumees. Ta saab juulis 30. Coltsis võib talle mänguaega leiduda, kuid selleks tuleb tal kõvasti paremaid esitusi näidata kui Cincinnatis veedetud aja jooksul."