Vaid 17-aastasena on Kai Havertz saanud Meistrite liigas kirja juba kolm matši ja kokku 80 mänguminutit. Foto: Vida Press
Meistrite liiga
15. märts 2017, 14:08

Imelapsest põhitegija jääb Meistrite liiga lahingust ootamatul põhjusel eemale

Meistrite liiga – Euroopa klubijalgpalli kõige teravam tipp, kus mängimine on igale jalgpallurile tähtsamast tähtsam. Välja arvatud, kui su nimi on Kai Havertz. Siis sa Leverkuseni Bayeriga Madridi kaasa ei sõida, sest koolis ootavad ees eksamid.

Bayer kohtub täna Meistrite liiga kaheksandikfinaalide kordusmängus Madridi Atleticoga ning üritab ümber mängida Saksamaal saadud 2:4 kaotust. See tähendab, et Leverkuseni meestel tuleb lüüa vähemalt kolm väravat.

Ülesanne pole kergete killast, sest erinevatel põhjustel on Bayeril puudu kuus mängijat. Klubi andis sotsiaalmeedias teada, et neli meest on vigastatud, Benjamin Henrichs jääb eemale kollaste kaartide normi täiskogunemise tõttu ning… "Havertzil on koolis tähtsad eksamid."

Nimelt on tänavu juba 20 mängus Leverkuseni eest platsil käinud Havertz kõigest 17-aastane supertalent. Et eurosarjas veerandfinaali jõudmise võimalus on pärast kodus saadud karmi kaotust niikuinii kaduvväike, tehti otsus – tulevikulootus keskendub sel nädalal oma haridusteele!