"Unibeti Vutihullus" 2. osaVideo: Õhtuleht
Vutihullus
17. märts 2017, 12:22

Külastame ka jalgpalliklubi, mille mängijate palkamise poliitika jätaks Roman Abramovitši õhku ahmima!

UNIBETI VUTIHULLUS | Madridi Real jahib maailma säravamaid jalgpallureid - mitte segamini ajada maailma parimatega! (1)

Õhtulehe jalgpallisaade "Unibeti Vutihullus" on taas eetris. Kui eelmisel nädalal näitasime teile erakorraliselt, milline oli melu Barcelonas pärast linna esindusklubi Meistrite liigas korda saadetud imet, siis täna on kavas juba plaanipärane saade, mis viib meid Hispaania pealinna Madridi.

Fookuses on mõistagi Real – 1902. aastal asutatud Madridi Jalgpalliklubi, mis sai kuningliku õnnistuse ja sellega kaasneva tiitli Real külge 18. aastat hiljem. 11 tiitliga on "Los Blancos" ehk Valged Euroopa mainekaima klubijalgpallisarja Meistrite liiga ajaloo edukaim meeskond.

Enam kui tiitlite poolest on Madridi esindusklubi üle maailma tuntud kui superstaaride kodu – alustades Figost ja Zidane’ist ning jõudes välja Ronaldo-Bale’ini. Neist meestest, Reali Galacticotest, tänases saates räägimegi. Lisaks nuusime ümber Santiago Bernabeu staadioni Madridi mängupäevaõhku.

Saate teine pool on pühendatud aga Reali sel nädalavahetusel võõrustavale Bilbao Athletic Clubile. Kaheksakordne Hispaania meister on maailma jalgpallis ainukordne nähtus, sest edukad suudetakse olla vaatamata enestele seatud ülimalt koormavale kohustusele mängitada vaid Baskimaa verd või usku jalgpallureid.