Kas Ragnar Klavan jookseb Etihadi staadionil murule või jääb pingipoisiks?Foto: Vida Press
Jalgpall
17. märts 2017, 15:54

Liverpooli ootab lahing ManCityga, Klavani algkoosseisukoht ohus (1)

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga nädalavahetuse maiuspalaks on pühapäeval 18.30 toimuv Manchester City ja Liverpooli – liigatabeli kolmanda ja neljanda meeskonna – mõõduvõtt. Ragnar Klavani kohta Liverpooli algrivistuses ohustab vigastusest paranenud Dejan Lovren.

Klavan kuulus Jürgen Kloppi 11 väljakule saadetud mängija sekka nii matšides Arsenaliga (3:1) kui Burnleyga (2:1). Asendas ta seal vigastatud Lovrenit, kes Arsenali lahingut vaatas pingilt, Burnley vastu aga ei kuulunud ootamatult üldse Liverpooli koosseisugi.

"Dejanil olid põlveprobleemid. Keha on keeruline asi ja me ei saanud neile kohe pihta," selgitas Klopp mehe puudumist tänasel pressikonverentsil. "Siis sai ta vahepeal jälle terveks, aga trennis standardolukordi harjutades sai põlvega löögi selga. Selliseid asju lihtsalt juhtub!"

Nüüd on Lovren aga terve ja valmis Manchesteris meeskonda aitama. Kas Klopp usaldab Joel Matipi kõrval City vastu väljakule horvaadi või Eesti koondise kapten Raganar Klavani, selgub ilmselt alles siis, kui avalikustatakse matši algrivistuses.

Kindlasti ei saa Liverpooli aidata kapten Jordan Henderson ja Daniel Sturridge. Kahtluse all on Roberto Firmino ja Divock Origi osalemine.