Kui tänada nii oma abikaasat kui tüdruksõpra on kuri vastuvõtt kodus garanteeritud.Foto: Vida Press
Jalgpall
18. märts 2017, 13:00

VIDEO | KODUS SAAB PRAEPANNIGA! Jalgpallur tänas pärast mängu esmalt oma naist ja siis tüdruksõpra (2)

Ilmselt on käesolev uudis esimene Õhtulehes, mis kajastab Lõuna-Aafrika Vabariigi jalgpallimeistrivõistlustel toimunut. Aga see ajalooline lüke tuleb teha, sest News.com.au vahendatud Mohammed Anasi prohmakas väärib lugejateni toomist.

Kaplinna Ajax võõrustas eile LAVi meistrivõistluste 21. voorus Free State Starsi. Matš lõppes 2:2 viigiga, mis tähendab, et meeskonnad jätkavad liigatabelis 12. ja 13. kohal, vastavalt viie ja kahe punkti kaugusel väljalangemistsoonist. Ainus, mida on selle mängu sportlikust poolest aga tegelikult teada vaja, on, et Starsi mõlemad väravad lõi Anas ja seetõttu valiti ta ka matši parimaks mängijaks.

See tähendas omakorda, et ghanalasest ründaja pidi pärast mängu andma intervjuu ka kohalikule telekanalile, kus ta sai hakkama legendaarse prohmakaga: "Ma hindan oma fänne, abikaasat ja tüdruksõpra."

Anasi kiituseks sai ta oma prohmakast välkkiirelt aru: "Ma mõtlesin oma naist! Vabandust! Vabandust! Ma armastan sind nii väga, armastan kogu südamest! Aga aitäh fännidele, kes mind toetasid ja mängule tulid!" vahetas ta kiiresti teemat lootuses, et keegi tema apsu tähele ei pannud. Aga internet ei unusta kunagi!