Arsenali fännidel on Wengerist villand.Foto: LINDSEY PARNABY
Jalgpall
18. märts 2017, 19:02

FOTOD | Põnev Premier League: Chelsea näitas tõelist meistriklassi, Leicester seilab võidulainel, Arsenal kaotas jälle

Inglismaa jalgpallikõrgliigas alustati järjekordse vooruga, kui ära peeti mitu põnevat kohtumist. 

Päeva esimeses mängus jäi Arsenal võõral väljakul 1:3 alla West Bromile. Arsene Wengeri hoolealustele oli see neljast viimasest mängust juba kolmandaks kaotuseks ning esineliku koht hakkab vähehaaval käest libisema. 

Võõrustajatel õnnestus kohtumist juba 12. minutil juhtima minna, kui täpne oli Craig Dawson. Vaid mõni hetk hiljem oli tablool juba viik, kui seisu tasakaalustas Alexis Sanchez. See aga jäi ka Arsenali viimaseks rõõmuhetkeks. 

Teise poolaja Hal Robson-Kanu 55. ja Dawsoni 75. minuti teine tabamus kindlustasid kolm punkti West Bromile. 

Arsenali fännidel on Wengerist villand. Foto: LINDSEY PARNABY
WBA mängijad rõõmustavad võidu üle. Foto: LINDSEY PARNABY

Kindlalt Premier League´i tiitli suunas sammuv Londoni Chelsea näitas taas meistriklassi, kui raskes mängus suudeti võõrsil 2:1 alistada Stoke City. 

Antonio Conte hoolealused haarasid 13. minutil küll kiire algedu, kui täpne oli Willian. Enne poolaja lõppu tasakaalustas Jonathan Waltersi värav aga seisu. Chelsea ei andnud aga alla ning Gary Cahilli 87. minuti värav tõi sinistele kolm punkti, millega kasvatati edu jälitajate 13 silmale. 

Kogu Chelsea tähistab Gary Cahilli tabamust. Foto: Phil Noble
Antonio Conte on kogu oma kire ka võistkonda süstinud! Foto: Carl Recine

Samal ajal peetud kohtumises teenis Leicester magusa 3:2 võidu West Hami üle. Pärast Claudi Rainieri vallandamist on valitsev meister suurepärast mängu näidanud, kui võidetud on neli järjestikust kohtumist. 

Täna pääseti kiiresti juhtima kui väravad löödi juba 5. ja 7. minutil, kui täpsed olid vastavalt Riyad Mahrez ja Robert Huth. 20. minutil vähendas vahe minimaalseks Manuel Lanzini, kuid vastus oli Leicesteril olemas. 

Veidi enne poolaja lõppu kasvatas vahe taas kahele väravale Jamie Vardy. 63. minutil tõi Andre Ayew tabamus West Hami taas mängu tagasi, kuid enamaks jaksu ei jätkunud. 

Craig Shakespeare on Leicesteri taas mängima pannud. Foto: John Sibley
Jamie Vardy tänab fänne. Foto: Peter Nicholls

Lisaks alistas Crystal Palace 1:0 Watfordi, Everton 4:0 Hull City ja Sunderland viigistas 0:0 Burnleyga. Tänase õhtu lõpetab Bournemouthi ja Swansea lahing. Homme on kavas kolm mängu, sealjuures Manchester City ja Liverpooli vastasseis. 

Tabeliseis: