Karikafinaalis jäi samuti peale Pärnu. Foto: Jörgen Norkroos
Võrkpall
18. märts 2017, 21:20

BALTI VÕRKPALLI FINAL4 | Vana hea triller Selver vs Pärnu: kaval rebane Avo Keel mängis noorema kolleegi taas üle! (1)

Võrkpalli Balti liiga teises poolfinaalis läksid vastamisi vanad tuttavad Selver ja Pärnu, kui põnevusduellis jäid peale suvepealinlased. 

Kohtumist alustasid teravamalt pealinlased, kui avageim kuulus kindlalt 25:16 neile. Seejärel õnnestus pärnakatel korralikult mängu sisse saada ning võitsid teise omakorda 25:21. 

Pingelise kolmanda geimi suutis enda kasuks pöörata taas Selver - 25:23 ning sama initsiatiiviga haarati ka neljandas kerge algedu. Selg vastu seina Pärnu küttis aga tuure üles ning geimi keskosas sai mõnepunktilise edu ning vormistas selle ka 25:21 võiduks. 

Polnud just suur üllatus, et vaja läks ka viiendat geimi, kuivõrd tänavu on võitja just otsustavas faasis selgitatud kolmest korral kahel. Võrdsete duellis suutis paremat vaimujõudu näidata Pärnu ning võitis viienda geimi suhteliselt kindlalt 15:11. 

Seega on kahe tuttava mängud 2:2 viigis, kuid mõlemad tähtsamad mängud - nii tänase, kui möödunud aasta lõpus peetud karikafinaal on kuulunud kogenuma Avo Keele võistkonnale. 

Tänase kohtumise resultatiivseim tuli kaotajate poolelt, kui koguni 32 punkti sai kirja Lincoln Williams. Pärnu poolelt tõid Aleksandrs Kudrjašovs ja Taavet Leppik võrdselt 13 silma. 

Homses finaalis ootab Pärnut ees suurüllatuse sepistanud Rakvere, kui mäng algab kell 17. Pronksiheitluses lähevad kell 14 vastamisi Tartu ja Selver.