Jesse Lingard võib võidutantsu lüüa.Foto: Anthony Devlin
Võrkpall
19. märts 2017, 15:54

VIDEO | Manchester Unitedi poolkaitsja imeline värav pikendas meeskonna võimsat seeriat veelgi

Manchester United sõitis täna Premier League´i kohtumises külla Middlesbrough´le ja teenis magusa 3:1 võidu. 

Punased Kuradid asusid kohtumist juhtima 30. minutil kui sihile jõudis Marouane Fellaini. Teisel poolaja keskpaigas duubeldas edu kaheväravaliseks Jesse Lingard, kes sai hakkama tõeliselt ilusa tabamusega.

77. minutil vähendasid võõrustajad vahe veel ühe väravaliseks, kuid enamaks võimelised poldud. Kolmandal üleminutil lõi viimase naela kirstu hoopis Antonio Valencia, kes Unitedile 3:1 võidu kindlustas. Seega kolm punkti Manchesteri ja lisaks jätkub ka nende võimas seeria, kui Premier League´is pole kaotatud 18 mängu järjest.

Samuti läheb Punaste Kuradite võit Premier League´i ajalukku. Tegemist on esimese võistkonnaga, kes on võitnud 600 mängu. 

Sellega tõusti tabelis viiendaks, mööda Arsenalist ning kannule Liverpoolile, kellel on üks mäng enam peetud. Liidrist Chelseast jäädakse maha 17 punktiga. Middlesbrough seis on suhteliselt hapu, kui 19. kohta hoides lahutab väljalangemistsoonist pääsemiseks viis punkti. 

Täna jääb pidada veel kaks mängu - 16.15 algab kohtumine Tottenham vs Southampton, 18.30 maiuspala Manchester City vs Liverpool.