Tartlased sõitisd Võrru kindlasti enama kui pronksi järgi, kuid lohutus seegi. Foto: Aldo Luud
Võrkpall
19. märts 2017, 16:41

BALTI VÕRKPALLI FINAL 4 | Tartu alistas põnevas pronksimängus Selveri ning teenis õnnetute duellis lohutusauhinna (2)

Võrkpalli Balti liigas pidasid kolmanda koha duellis pidasid tõeliselt tulise lahingu Tartu ja Selver, kui üle kahe ja pool tunni kestnud kohtumises jäid napilt peale 

Eilses poolfinaalis üllatuslikult Rakverelt lüüa saanud põhiturniiri võitja Tartu alustas kohtumist isukalt, kui esimesed kaks geimi võideti 25:22 ja 25:23. 

Kolmandas päästeti ära kolm Selveri geimpalli ning saadi ise veel punktigagi juhtima, kuid 29:27 paremus tallinlastele. Sealt saadi indu veelgi juurde ning neljas geim kuulust samuti Rainer Vassiljevi hoolealustele 25:22. 

Otsustavas viiendas vaatuses sai Tartu poole geimi pealt mõne punktilise edu ning seda enam käest ei antud. Lõppnumbrid 15:10 ja kokkuvõttes 3:2 võit Oliver Lüütsepa meeskonnale.

Kohtumise parimaks tõusis kaotajate poolelt Lincoln Williams, kes sai kirja 30 punkti. Tartule tõi Toms Vanags 21 silma. 

Seega lohutusauhind tartlastele, kuigi enne nädalavahetust lootsid mõlemad kindlasti mängida võidukarikale. Finaalmäng pidanuks algama kell 17, kuid pikale veninud pronksimäng lükkab seda ilmselt veidi edasi.