Inimesed

PSÜHHOLOOG: "Prooviabielu" saates meest otsivad tüdrukud teevad oma psüühikale karuteene (132)

LISA KOMMENTAAR

mida iganes22. märts 2017, 18:07
Vaata kui tore psühholoog niimoodi ütleb teiste inimeste kohta.
Tegemist on show ga kus tegelased kasutavad etteantud teksti ja esitavad seda.
Saate tootja arvatavasti teab, et televaataja pole kõige taibukam ja võtab saadet tõe pähe.
Tegemist on lavastusega mitte tõega. Miks tee ühtegi teist filmi tõe pähe ei võtta???
Kas tegelastel on madal enesehinnang on teadmata aga madala enesehinnanguga inimesed on minu arvates need kes ei oska pidu pidada ilma alkoholita ja veel hullem joovad niipalju, et ei mäleta mida teevad ja järgmine päev on jääknähud. Masendav on see, et suur osa inimesi on selle üle uhked ka
jeps21. märts 2017, 00:35
No kuulge, selline lõbusama ''öö'' otsimine käis juba ca 35 aastat tagasi. Samamoodi nagu seksiturism või isegi loomade pilastamine ja igasugune vägivald. Nüüdseks on need inimesed juba üle kuuekümne, osa on siit ilmast lahkunud, osa on endale sotsiaalmeediasse kontod teinud. Lihtsalt tol ajal ei kirjutatud sellest lehes ega näidanud televisioonis, internetist rääkimata. inimesed ajasid omi asju ja oma seiklusi arutasid naised omavahel ja mehed oma sõpradega.
madal otsaesine21. märts 2017, 00:33
see naljakas kokkusattumus et köik madala otsaesisega mehed teevad ümmarguse masinaga siili/potisoengu? mis neid köidab ühendab? teate?? ja näida tahavad väga targad
järeldus20. märts 2017, 18:07
Kui kommentaare lugeda, siis tekib arvamus, et saates osalenud türdukud on enamuse kribijatega võrreldes palju normaalsemad.
to järeldus20. märts 2017, 18:11
ongi nii ? :DD kuule, meie kes siin kribame vähemalt ei näita ennast nii labaselt, eriti avalikutl :D nii, et mine o....telekas ees edasi ja vaata neid plikasid
to järeldus20. märts 2017, 18:17
ongi nii ??? kuule, kuidas me kribajad siin hullemad saame olla, kui me ennast niimoodi terve Eesti ees ei naeruväärista ennast ? :DD
Õhtulehele20. märts 2017, 18:18
tehke krt võtaks nimekiri, mida tohib kirjutada, isegi enam o,.... ei tohi kirjutada
21. märts 2017, 09:06
noh, aga see ongi sõimusõna.
Njah21. märts 2017, 19:10
Enamus irisejaid ja mõnitajaid oma elu ei ela, aga see eest mõnitavad mõnuga. Ükskõik mida sa oma elus teed, sa arened. Kuidas kavatsed areneda teiste elu elades? Saatesse minek on märk tugevusest, sest kõik maskid ja nö filtrid võetakse maha. See saab olla ainult puhas areng, kui ainult vastulöögid neid ei kohuta. Need tüdrukud oma ettevõtlikuse juures tühjalt tiksuma ei jää. Aga sina? komm"Me vähemalt ei näita ennast avalikult niimoodi." Häbi ei maksa krossigi, maksab areng. Minge punastage nurga taga edasi, ja ärge unustage edasi mõnitamast.
Norm20. märts 2017, 17:56
Kõik elagu täis inimese täis elu ja ainult nii, nagu see psühh oloog lubab! Kui midagi teed teisiti, näitled kuskil seriaalis for example, kohe tuleb surmahaigus.
Mulle tundub,20. märts 2017, 17:44
Et pealkirjas on tõde välja toodud ! See ongi käes_psüühikahäire ja seda ilma Seewaldi arstita vist parandada ei saa !?
Njah to Mulle tundub,21. märts 2017, 19:18
Usu jah alati kui midagi kirjutakase, toetu kohe 100% igale avaldusele, sest sinu oma enese maailmapilti ju ei ole. ;) Ja usu alati midas ajaleht kirjutab ja mida telekas räägitakse. Aga seda millest sina enam aru ei saa, seda pole ju üldse olemaski. ;)
kommentaarium20. märts 2017, 16:49
kuidagi jääb mulje, et mingi sotsiaalne grupp teeb siin oma koolikiusamise stiilis grupirünnakut e siis "televisioonikiusamist" ja lõhnab juba psühhoterrori järele. Kas noored elavad püsti põiki või pikali pole tegelikult kellegi asi kobiseda ja seda enam veel mingit mingit demoniseerimise grupirünnakut üles võtta. Näitemangus osalemine on noorte eneseületamine ja proovile panek aga noorte mahaniitmine psühhoterroriga on kiusamine, ahistamine, et mitte öelda-kuritöö.
Võtke heaks või pange pahaks
väga õige20. märts 2017, 17:11
Kui noored ise saavad selle realitiga hakkama, siis pole kellelgi kõrvalisel inimesel vaja tänitada ja ette kirjutada, kui halvasti nad ikka peaksid ennast tundma.
Okei, need arvustajad ise ei läheks ennast telekasse eksponeerima, aga ega nad selle poolest paremad pole, et nendele, kes sellega hakkama saavad, seda esinemist nina peale hakkavad viskama.
tegelikult20. märts 2017, 16:25
ma kaldun arvama, et see kuulsus kestab vaid paar kuud ja kõik rahunevad maha. Need inimesed Ekraanil on ju lihtsalt tavalised inimesed meie hulgast ja tegelikkuses leiavad paljud tuttavaid olukordi ja naljakaid seiku ja,,,ahh olge lihtsalt sallivamad veidi teisiti mõtlevate ja käituvate inimeste suhtes. Saade saab läbi ja elu läheb edasi :). Isiklikult ei kritiseeri ei osalejaid ega kommijaid.. Kino peab saama ja saabki !
psühh20. märts 2017, 15:51
kasutab ka saadet, et endale rohkem kliente saada, kuid samaaegselt säilitab oma noobli/uhke enesehinnangu. Tegelt ei saa psühh panna sellist hinnangut, et neidudel on madal enesehinnang. Ameerikas, Hiinas jne on see täitsa normaalne, ning mujalt vaadatakse, et eestlased on depressiivsed, endasse tõmbunud ja psüühika häiretega inimesed kes ei oska ennast välja elada. Ja selle pärast ei lähe ma kunagi psühholoogide juurde, sest nad ise on samasugused häiretega inimesed.
pigem20. märts 2017, 17:27
vale psühholoog kutsuti, perenõustajast oleks vb rohkem abi olnud, osanuks asju lahti seletada, detailidele tähelepanu pöörata
järjest20. märts 2017, 15:50
võikamaks saade läheb. võib-olla seetõttu, et teemat järjekindlalt silme ees hoitakse.
aa jaa, kui mees paneb valimatult naisi, pole see nii räme, kui igale soovijale kätteandev naine.
lahkelt jalgu hargitavat naist ei taheta laste emaks.
Nojah.20. märts 2017, 16:43
Ei taha ikka endale sellist meest. Sel ju pole lugupidamist naiste suhtes. Ja kui pärandab kombed pojale, siis prakeerivad paremad tüdrukud poisi välja.
,,,21. märts 2017, 06:49
et naisest saaks mees lugu pidada, selleks peab ikka ennekõike naine olema . Mees käib tiirastest üle ja jääb ikka meheks . Aga kelleks saavad need, kellel polegi muud kui tiirasus?
ja21. märts 2017, 12:39
selleks, et mehest saaks lugu pidada, peab ikka mees olema. Mehel peab olema tugev iseloom. Kui tüdrukuid valida ei oska, siis ei saagi meheks. Kes tahaks sellist perekonnapead? paremad tüdrukud prakeerivad mehe raudselt välja.
On 20. märts 2017, 16:46
ikka küll räme selline mees. No on.
eakas20. märts 2017, 17:00
Kole vaadata,et noored naised on meestele madratsiks.Sellises saates peaks seksimine olema keelatud.
to eakas 20. märts 2017, 17:22
Kas sulle näidati mingit eriseanssi seksimisest? Et kohe kole oli vaadata?
Pane teinekord prillid ette, kui telekat vaatad, siis sa ei pea ise asju välja mõtlema ega ette kujutama. Või hoopis unistama seksist?
to järjest20. märts 2017, 17:18
Kus sa nägid selles saates jalgu hargitavat naist? Kui see on sinu fantaasia vili, siis fantaseerid sa ka ilma selle saateta igasuguseid "võikusi", nagu ise nimetad.
Süüdista iseennast, mitte saadet.
tühjade inimeste tühi elu...20. märts 2017, 14:49
baphomet20. märts 2017, 13:37
Nad ei lähe ju sinna abikaasat ega elukaaslast otsima, vaid edevat kuulsust. Välismaa tõsieluseriaalikangelannade elu võib teinekord üsna jõukaks osutuda, ehkki selle nimel kaotab privaatsuse. Eestis aga...milleks?
Ja tulevikus nende järeltulijaid vaevalt huvitab, kuidas vanakese dnooruses elu põletasid. Juhul kui nad loomulikult endale kellegi leiavad. Mida nad aga teevad, sest erilise tarkuse ega vaimukusega nad ei hiilga, vaid on igas mõttes täiesti normaalsed.
Igasugu p e r v o värke , olematuid ka, heidetakse tavaliselt ette neile, kes tunduvad kuidagi imelikuvõitu.
****20. märts 2017, 18:40
Kas erilise tarkusega mitte silma paistmine on ebanormaalne?
Ohh õudust...20. märts 2017, 13:20
Minni20. märts 2017, 14:42
Olen kanaleid vahetades sattunud vaatama aga kohe ka loobunud. Kas tõesti on neid kellele see saade meeldib, pakub huvi jms ...
mann20. märts 2017, 12:47
No igasugu häired on seal juba enne saatesse minekut olemas. Aga kui aastate pärast lapsed ja lapselapsed ka netiavarustest loevad millega ema või vanaema tegeles siis tuleb õige teadmine. Ja ärge unustage, et lastel on sõbrad ja ka neil on arvutid. Ja lapsed on julmad nii, et kas see kuulsus jääb ainult neid saatma ? Ükski trahv ei saa olla nii suur , et panna mõtlev inimene tegema asju mida ta valeks peab .
kas mitte ühel pornotegelannal20. märts 2017, 19:12
ei hakka juba see aeg peatselt kätte jõudma . . . ?
Saate pealkiri on vale20. märts 2017, 12:10
See on ikka prooviriistatuti abielu!
üldiselt20. märts 2017, 12:05
kuna saates osalejad esinevad pärisnimedega, siis oleks igatepidi õiglane ja väärikas, kui saate kommenteerijad ka seda oma id alt teeksid. Igatepidi juriidiliselt vinks_wonks ja tulevikuks tore komme. Aitab anonüümsete ahjualuste mängimisest
üldiselt ikka nii20. märts 2017, 14:15
igaüks valib ise, kas ta soovib olla avaliku elu tegelane või mitte. Mingit kohustust pole käia ringi nimesilt rinnal, ka meedias mitte.
Ristiema20. märts 2017, 11:51
Miks sellist lollust vaadata? Ikka selleks, et rõõmustada, et ise ei ole nii loll. Kahjurõõm on väga suur ja puhas rõõm.
Lihtsalt vana inimene arvab20. märts 2017, 11:46
sellisele prooviabielule teles on juba ammust aega eelnenud tegelikkuses "prooviöö" variant. Noored inimesed käivad öölokaalides jt lõbustuskohtades partnereid "sebimas". Leitakse partner, sobiv või ka mittesobiv koht ja seksitakse. See ongi ju noorte lõbutsemise lõppeesmärk . See näib tänapäeva "moraali" kohaselt täiesti aktsepteeritav olevat. Pereväärtuste eest seisja Varro Vooglaid võitleb oma võitlust (mille eest ma teda austan), üsna üksildasena. Ilmselt tema naeruvääristajatel on tütred sama meelt Heleniga, et elu on "jolo". Kui antud teema juures midagi imestada, siis ainult seda, et paljud siin kommenteerijad arvavad, et Helen on halvem, kui teised noored. ta on ainult edevam.
Varro20. märts 2017, 13:52
ajab udu. Kerge on panustada emotsionaalsetele teemadele, et "homod on pahad", "abort on mõrv", "riik ei rakenda demokraatiat" vm. Samas on küllalt teemasid, millest ta üle libiseb. Seda ta saab endale lubada, kuni tüüri juures pole. Ei ole tänapäeva moraali kohaselt aktsepteeritav see, millest vanainimene kirjutab. Kui sotsiaalmeedia või tv surub lollusi peale, ei tähenda, et noored seda õigeks peavad.
...20. märts 2017, 17:01
Kas see on elustiil,et mitmete meestega magatakse vaheldumisi...
Ei21. märts 2017, 12:56
see päris kindlasti ei ole õige elustiil. Ja ma ei tea kedagi kes seda päriselt viljeleks. Mis puudutab Vooglaidu, siis sel mehel ei ole riigi juhtimise kontseptsiooni olemas. Huvitav on see, et mõistetakse hukka tüdrukuid, aga mitte poisse. Eks sellisel põhimõttel kasvatataksegi vastutustundetuid mehi. Kui nad peaksid kunagi tüdrukuid jahtima, siis tuleb neil lihtsalt kulme rullida.
nähh20. märts 2017, 11:45
ma pole suurt psühholoog ega kedagi aga esmalt torkab ikka silma,kuidas rahvas klaperjahiga kaasa läheb ja osa võtab, anna ainult põhjust aga siinjuures pole ju põhjust ollagi. Seda fenomeni võiks psühholoogi vaatevinklist kommenteerida, sest sõimavaid komme on piisavalt aga ekraanil toimuv ei tohiks moraalitsejaid kuidagi puudutada ega liigutada. Või ikka puudutab? Ok, ekraanil on iga jumala päev filme, kus ligimesi pekstakse nagu rehte ja vahelduseks tehakse neid ka hulgim tuimalt vagaks aga siin siis suur ütlemine ja emotsionaalne tõmblus, kui noored neiud mängivad kooselu kolme eri noormehega ja rõhk on sõnal MÄNGIVAD
1 arvaja20. märts 2017, 11:30
See psüholoog ajab vähe udu.
Saade on hea ja huvitav. Andku aga takka.
Naljakas on see, et kõik kiunuvad, kui vastik saade, aga programmi ei vaheta ja ootavad põnevusega järgmist saadet, et jälle vinguda, küll on vastik ning nemad jälle ei vaata.
teine arvaja20. märts 2017, 11:51
õigesti arvasid, ten points
Teine20. märts 2017, 12:14
Oli ju oeldud, et stsenaarium on sona sonalt ette kirjutatud, nailed on ka varem televisioonis esimenud. Koik naitlejad esinevad teatris, filmis ja televisioonis ja nende parisnimi on kavalehel.
to 1 arvaja20. märts 2017, 17:43
Ja nüüd on need kiunujad siin kommentaariumis agaralt platsis, et miinuseid laduda, kui nende imelikku käitumist objektiivselt kirjeldatakse .
Siingi praegu juba 50 miinust - 50 teemast väga huvitatut isikut, kes söövad ja salgavad:)
Tiit20. märts 2017, 11:29
Kas korini ei saa sellisest tobedast saatest iga päev kirjutada?
Kes selliseid polgumadratseid pärast omale naiseks tahakski.
to tiit20. märts 2017, 17:46
Kui ei kirjutataks, kuidas siis sina saaksid seda lugeda ja kommida? Järelikult on vaja!
priit20. märts 2017, 11:18
See saade juba näitab meedia alatust ja närusust,kasutada ära rumalaid inimesi aga eks ole ju öeldud,et maailma majandus püsib lollpeadel.
mees20. märts 2017, 11:10
Hea saade L. löömiseks. Mina sellist naist endale ei tahaks, kust kümned mehed üle käinud ja täis lögastatud. Rõvedad tüdrukud.
imestap20. märts 2017, 11:29
miks sa ennast meheks kutsud? Vahelduseks võiksid ennast ka munajoodikuks tituleerida, munajoodikutel ju savi, mis suust välja tuleb v sisse läheb
mees20. märts 2017, 12:13
Ma ei rääkinud sinu eest. Kui sul on kama, kuhu vars pista, või kes sind täis laseb, ja kui palju laseb, siis on see sinu kiiks. enamus mehi, tegelikult seda ei salli, aga ju sa pole mees, või pole veel selleks saanud.
tüüpilised21. märts 2017, 21:05
sigivad , lahutavad , sigivad , lahutavad
Vaatan, sest tahan näha kui jaburaks võib üks saade minna.20. märts 2017, 10:54
Tõsi on see, et normalne inimene sellisest saatest osa ei võtagi. Selge on ka see, et peale seda saadet ei hakka nad koos elama ühestki neist noormeestest. Tekib küsimus, milline korralik noormeest tulevikus sellist naist endale tahab? Seda võib nimetada kuulsusejanuks aga negatiivses võtmes.
tegijatele20. märts 2017, 11:15
Lõpetage see saade ära, enne kui ta veel rohkem kahju teeb, ja ärge kunagi enam sellist tobedust ette võtke! See pole nali.
Niisama20. märts 2017, 11:28
Kas Helen ja Kalvi-Kalle mitte ei ole hetkel koos??
G20. märts 2017, 10:21
Tglt ei läheks ükski terve mõistusega inimene ennast sinna sedavõrd haige teemaga müüma. nad on juba varem kõva hävingu ohvrid.
psühhiaatrit vajavad saate tegijad!20. märts 2017, 10:13
Tehakse saade,arvestamata,millist kahju,see nendele noortele teeb! Üldse,on meie meedia risustatud välismaalt sisseostetud kahtlase väärtusega saadetega. Kahju,on nendest kahest tūdrukust,keda meedia ,raha teenimise eesmärgil,ära kasutab! Nõuka aeg, olid väikestele lastele ilusad saated-Mõmmi Aabits,Postikana,Onu Raivo jutupliiats,Tipp-ja Täpp jne-jne! Mida pakutakse nüüd teles, väike-lastele?...midagi! Nüüd hirmutatakse ja harjutatakse iga päev lapsi sõjaga ,et nad selleks valmis oleksid! On ikka jaburaks läinud ,meie elu!
to : psühhiaatrit...20. märts 2017, 11:00
kahe käega poolt ! õigus jutt. ainus et ... kas mitte me ise ei tee ka elu veelgi jaburamaks. kui see niigi juba on ? mul just oli näide : jutt oli ülbusest eesti riigis. ja mis selgus ? ülbus on voorus paljude arust ! labane arrogantne ülbus ! ?
jah. vahel tahaks olla taevas. mitte maa peal ...
oehh20. märts 2017, 11:10
Kas keegi kujutab ette, et see on lastesaade?! Vaatategi koos perega?!
Ei maksa valetada, et häid lastesaateid pole - riigitelevisioonis (ETV) on hea lasteprogramm.
Alar120. märts 2017, 10:07
Tõsielu on saates nii palju, et osalised(näitlejad) räägivad ja käituvad produtsendi ettekirjutatud stsenaariumi järgi. Improviseerimine on keelatud. Tõsielul on siin pistmist sama palju, kui tuvil Eurofighteriga.
Julie20. märts 2017, 10:05
Saade teeb tüdrukutest prostituudid ja kogu eesti vaatab pealt ja keegi ei pane sellele saatele kätt ette ---masendav. Ja need on siis tulevased emad ?!?
Jürka20. märts 2017, 10:02
Kuna maailm läheb aina tobedamaks, siis võiks ju järgmisena proovida saadet "Proovilaps".
JUST20. märts 2017, 10:54
ja kui mõtlevad ringi teeb naine iga kord abordi.
vabandust20. märts 2017, 09:51
"...kuni trots tapab tunded ja pohmelus pead ning nad otsides ainsat on mitme jaoks head"
vanaisa20. märts 2017, 09:48
ka kahe tütre isa aga kahju,et nii noorelt mõistus kaob. Ei vaata sellist jama kus noortel pea segamini keeratakse!!
oik20. märts 2017, 09:46
Hästi koolitatud pshüholoog Atali Stahlman võiks aru saada, et kogu see "tõsieluseriaal" on üks suur näitemäng, kus tegevuskava ja olukorrad on sisse kirjutatud. Sellest on nii asjaosalised ise rääkinud, seda räägivad inimesed, kes on kunagi neid saateid teinud, seda võib ka vähekenegi inimkäitumist tundev inimene eksimatult ära tunda. Imelik ainult et psüholoog sellest aru ei saa...
...20. märts 2017, 10:06
Adub psühholoog ja enamik televaatajatest et selline saade on pereväärtuste naeruvääristamine ja väär väärtuste " väärtustamine ". Võib eksimastult väita et Teil puuduvad inimlikud ja pereväärtusi hindavad vaated elule ja sama saate tegijatel.
to oik20. märts 2017, 11:32
Loomulikult saab psühholoog aru, et see on lavastatud ja tüdrukud nagu marionetid tegijate käes. Aga selles rõvedas etenduses on tüdrukud võtnud vabatahtlikult peaosa ja teevadki , mida ette öeldakse - kas seejuures saab tõesti nende psüühika puutumata jääda? Kas need ajuvabad postitused blogides on ka kellegi teise tehtud? Need postitused on veel haigemad kui tüdrukute tegevus saadetes.
...20. märts 2017, 13:27
Nali on sinu kulul, kuna sa ise kobad pimeduses...
onk20. märts 2017, 20:03
Ega siis see, et asi käib näitemängu korras, ei tähenda, et osalejate psüühikat see asi ei mõjuta. Ja isegi kui me teame või arvame teadvat, et see on pelgalt etendus, kujundame oma arvamise nende tüdrukute kohta just selle näitemängu põhjal. Ja see arvamus ei pruugi just parim olla.
ühes20. märts 2017, 09:40
vanas laulus on sõnad: "...kuni tapab tunded ja pohmelus pead ning nad otsides ainsat on mitme jaoks head".
oijee20. märts 2017, 09:22
Kui artiklist see keskmine soolopilt välja ilmus, ehmatasin küll, et näe, mis saade noore inimesega teinud on :O, õnneks oli all kirjas, et seal hoopiski psühholoog... :D
Mari20. märts 2017, 09:16
Kardan, et nendel tüdrukutel pole ka enne saatesse minekut asjad päris korras olnud. Kas tõesti üks mõtlev inimene arvab, et kaamerate ees leitakse armastus? Ja kogu see saate mõte on juba vastik. Mis mõttes proovid abielu erinevate meestega??? Elad ühe mehega. Siis teise mehega. Magad ühe mehega. Magad teise mehega. See on ju nii labane!
Ja miks üks enesest lugupidav telekanal peaks üldse sellist soppa tootma ja levitama? Kas kõik inimesed peaksid nii hakkama toimima? Minu silmis on TV3 selliste projektidega oma tõsiselt võetavuse kaotanud. Tehke parem saateid, millest oleks reaalselt kasu.
20. märts 2017, 10:14
see ei ole labane ,vaid prostitutsioon
Ons midagi rikkuda?20. märts 2017, 09:15
ega tegelikult päris terve mõistuse ja psühholoogiaga inimene sinna saatesse ei lähegi.
ott20. märts 2017, 08:57
Probleem eesti kellapites,kes seda lollust vaatab Mihklil ikka õigus harimatu rahvas!
naisuke20. märts 2017, 08:55
karuteene on tehtud juba enne saatesse minekut, muidu poleks mindud
Kristel20. märts 2017, 09:20
+10 ja ka oma vanematele ja mis sel ikka enam hullemaks minna saab:) või saab? Ei jõua/ei leia aega tööle/kooli- vaja veini juua või tekib harjumus uusi mehi otsida.
No aga20. märts 2017, 08:46
psühholoog sai ka just oma paari sekundi kuulsuse, mis puudujäägid temal on, et lehte oli vaja ronida? Ja mina sain oma kuulsuse soovi rahuldatud siia kirjutades.
Doktor Angela Mengela Davis20. märts 2017, 08:44
TV 3 on ikke tase omaette. Meie pers ei vaata seda isegi koer aga kasssid. Prolenõmedus keeb yle...
mõtiskleja20. märts 2017, 08:43
Aga kommenteerijad,vastupidi, ravivad oma tühja hinge siin! Ainult et terveks ei saa ega saa---või on alati uus kamalutäis haigeid platsis...?
20. märts 2017, 09:06
Nagu sa ise--- mõtiskleja!
psühholoog peaks teadma20. märts 2017, 08:35
et nende laste psüühhikale on juba pandud kohutav põnts (ja ei pea silmas ainult tüdrukuid), muidu ei tuleks neil mõttessegi kuhugi lamedasse saatesse ronida. õnnetud inimesed. pole veel võimatu, et saade neile sellistele teene teeb, kui hästi läheb. juhul, kui imekombel mõnele reaalsus kohale jõuab. see tuleb küll hirmus valus laks, kuid loob võimaluse paranemiseks ning arenguks.
...,...20. märts 2017, 08:27
kollase ajakirjanduse sopp
lutt20. märts 2017, 08:10
ÕL moderaator on üks vana känd ja lubas ka nüüd saatesse mõnd oinast otsima minna
taadu20. märts 2017, 08:04
Meil vanasti oli külavahel ka üks selline plika, kes igal nädal proovis uusi poisse sebida. Algul õnnestus, aga kui jutud läksid liikvele, siis isegi sopajoodikud ei tahtnud seda lõdva püksikummiga enda arust väga vägevat plikat. Nüüd ronivad kohe telekasse, et näidata oma pehmelt öeldes litsakaid kombeid. Kuhu me küll nii jõuame???
no taaduke....20. märts 2017, 09:25
....vestab siin muinasjutte, ei külavahe jopakolladel pole mingit vahet, keda "tahta", olgu kummiga või ilma
20. märts 2017, 09:51
Sel ajal ikka oli. Maal keegi litutada ei saanud, enamus litakaid kolis selleks linna . kōige suuremad linna litakad saadeti ametlikult maale ja ega neid jutud ei hirmutanud. Aga nendest ikka ei piisanud ja eks maamehel tuli ikka linnast neid leida.
aus vastus20. märts 2017, 09:54
ah et kuhu te nii jõuate? välja surete loomulikult. kui naised on alla igasugu arvestust, siis ei lähe sellega enam kaua.
ära targuta, taadu20. märts 2017, 17:24
meil oli ka vanasti sihuke külavahel - vaimse puudega, inetu kõõrdsilmne tüdruk. seda tahtsid küll kõik lõdva kummiga rõvedikud aina k a r a t a. väga nõutud tüdruk oli... külavahe tontidel pole tõesti mingit vahet, ei au ega häbi.
arvamus20. märts 2017, 07:57
Noorus kasvab sisuliselt meedia ja seebikate kõntsa sees.Näitlejate mängimine tunnetega on näitleja ja publiku kahjustamine.Ühest rollist teise hüppamine on laastav.See on lihtsalt suur äri mida ei tasu tõsiselt võtta.Parem ja tervislikum on hoiduda vaatamast.
See20. märts 2017, 08:20
Kúll nii pole
noortel kes käivad koolis, trennis ,,,, nii pikad päevad et TV ks küll aega pole
Vanaisa arvamus:20. märts 2017, 07:54
Tõesti. Kahju on neist Eesti tüdrukutest.
Haige meelelahutus20. märts 2017, 07:42
Laste ära kasutamine meelelahutus äris on eriti võigas.Homme ei mäleta neid enam keegi.
Tunnetega mängimine pole nalja asi.Ka kinos,teatris,laulusõnades.
Need20. märts 2017, 08:22
Nö lapsed ju täisealised seal, see nene isiklik otsus
Pigem on puudujääk lastetoas, vanemad kunagi ikka midagi väga mööda pannud
Aga kui see pole nii siis äkki lihtsalt katus sõidab
wow20. märts 2017, 09:17
Tunnetega? Selles saates mingid tunded ka või?
Psyco20. märts 2017, 07:42
Ma väidan,et see katuseparandaja ei jaga psühholoogiast muffigi ja ta pole pointile pihta saanud,et milleks see saade üldse on tehtud.Saatetegijad ongi spetsiaalselt valinud välja sellised liiderlikekalduvustega plikad ning nende megaedevusele ei pane see saade küll mingit psüühilist põntsu.Ka jpõmmpeadest jorsside vaimuelu pärast pole vaja muretseda aga selle eest on rahvas saanud ääretult vinge ajuvaba meelelahutuse ja lõviosa vaatajaid saavad ennast naeruga maandada virra-pirra ussitajaid on ikka leidunud.sest neile ei meeldi kunagi mitte midagi.
Psychole20. märts 2017, 08:12
Sa alusta endast, kasvõi näiteks õhtukoolis grammatika omandamisest...
RS 220. märts 2017, 07:41
Huvitav, kas väljaspool saated analoogselt käituvad tüdrukud enda psüühikale karuteened ei tee?
Jürka20. märts 2017, 12:16
Teevad küll, aga neid ei reklaamita ning üldsus ei tunne neid.
Kellamees20. märts 2017, 07:40
Saate lõpuks on see asi rohkem sees käinud kui supilusikas suus ...!? Igav ei hakka !
Väikesed hiiglased ?20. märts 2017, 07:31
Sama toimub tv3 produtseeritud väikesed hiiglased saates, kus karelson sõna otseses mõttes tapab-talente ja selekteerib sugulaste ja tuttevate andetuid võsukesi saatesse. Kohutav vaatepilt oli eile !
Nõus20. märts 2017, 08:15
Apsoluutselt nõus sinuga, need, kes saatest välja kukuvad, nutavad ikka päriselt mitte mängult, kas ikka teatakse, mis nende tüdrukute, poiste hinges toimub, emade juurde kaisse pugevad väiksed hiiglased, see mõjub kohe nende psüühikale ikka väga rängalt. Saatejuhil on kerge öelda, järgmine kord tuled ja proovid uuesti. Kas see on mõni nalja tegemise koht.
Mul20. märts 2017, 08:23
Sama tunne
Vahetasin kohe kanalit
Mari20. märts 2017, 14:28
Mulle jättis ka see Väikeste Hiiglaste saade väga nõmeda tunde hinge. Lapsed on nii toredad, entusiastlikud. Nad laulavad ja tantsivad nii hästi, kuid millegipärast üks saab edasi, teine ei saa. Teinud siis see eelvoor kuidagi teismoodi, nii et poleks pidanud lapsi niimoodi traumeerima. Selline saade jättisl väga nõmeda mulje.
see21. märts 2017, 17:12
et lapsed võistlema pandi, on nõme, igaüks neist võiks esineda ja pärast autasu ja komme vms saada, siis poleks laste traumeerimist.
saade20. märts 2017, 07:27
Nasa Rasha on ka etem saade ,kui see jama ,
ootame uusi20. märts 2017, 07:24
Madis peaks ka pärleid tootma hakkama, näost näha juba :D
See20. märts 2017, 07:08
on lihtsalt elus õpetus kuidas iga nädal uue mehega voodisse ronida.
elatud elu20. märts 2017, 07:13
Tüdrukutel juba rikkalik seksuaalelu kogemus.
artiklit polegi vaja lugeda. lause: tühjade inimeste tühi elu, ütleb kõik.20. märts 2017, 07:08
just nii ongi. tühjad inimesed. tühi elu.
hale on vaadata, kuidas pärast püütakse öelda, et me ikka lõpp tegijad inimesed, aga näed saatetegijad panid meid sellesse olukorda. halloo. mõlemad naised on varem tõsielusarjaga kokku puutunud. mõlemad teavad, mis seal tehakse. ja ikka ja jälle ronivad saatesse. järelikult see ikka ei ole nii, et me ei ole need kes me oleme. olete ikka. teil lihtsalt on diagoos.
dd20. märts 2017, 10:36
neela ise üks tablett ja rahune, doktor.
tegemist on lavastusega, kalvi-kalle ju maksab trahvi selle paljastamise eest.
saatekülalised teenisid raha teatud karakterite kehastamise eest.
6920. märts 2017, 11:20
Kalvi-kallede sugused ei teeni iialgi nii palju, et nendelt mingit trahvi kätte saaks.
Vanamees20. märts 2017, 06:58
Ei tea mida psühhiaater arvaks !? Lootusetu juhtum !
mari20. märts 2017, 06:57
Lõpuks ometi... Aga veelkord. Sellised saated on selgelt lati alt läbi minek. Tegijatele. Ja vaatajale näkku sülitamine stiilis "no oled loll ja me anname sulle seda lollust aina juurde, kuna sa seda nii väga tahad ja veel maksad ise selle eest"...
kes veel20. märts 2017, 06:57
Aga sel juhul on ka näitlejad enamus psüühiliselt ebastabiilsed rollist rolli elades ,tunnetega mängides.Peale selle on veel kogu kino teatri publik kes samastuvad näitlejatega nutavad,naeravad,tunnevad kaasa.Veel hullem on kontserdid koos jookidega hüpatakse ,karatakse kui poolearuselised.Nii ongi.On kellest eemale hoida.Kõik rõõm pole rõõm ,ilu ja tõsi vaid ette kavatsetud raha tegemises viis mängides inimeste tunnetega
Marupea20. märts 2017, 06:51
Selleks ei pea paberitega Psühholoog olema, et sellisest asjast arusaada ! :)
20. märts 2017, 06:24
segased kokku aetud,nägudest juba näha kellega tegu
labasele "targale"20. märts 2017, 08:47
No see on kõige lollima inimese ütlemine.Tegelikult.
,,,20. märts 2017, 06:00
kõik letile... Kas sellisel tüdrukul on veel midagi, mis jääb vaid südamesse, mõtetesse, unistustesse? Tüdrukud kaotavad sellise mänguga kõik. Poistel jookseb see kõik mööda külge maha ja igaüks, kes veidi süveneb, näeb, et poistes, meestes, on palju rohkem hinges kui ennast labastavatel naistel.
...20. märts 2017, 06:27
Tydrukute oma asi. Täiskasvanud inimesed ise teavad millega tegelevad.
kahtlane et teavad20. märts 2017, 09:23
paari kuu-aasta pärast ehk loeme nende südantlõhestavaid lugusid, kuidas neid ahistati ja sunniti ja ei tea mida veel (ehk isegi õhtalehest).
Tegelikult21. märts 2017, 12:48
ei ole päris nii. Pealtnäha võib ju mööda külge maha joosta, aga küll tulevane abikaasa või elukaaslane hiljem aru saab, millega mees minevikus tegelnud on. Ka poistesse jätab see sügava jälje. Me oleme lihtsalt harjunud mõtlema, et mees võib ringi lehvida, aga vot, naine peab korralik olema. Tegelikult mõjub mõlemale.
kuuga..20. märts 2017, 05:30
..kolm vänta- õnn missugune.
Kuule hei20. märts 2017, 06:22
Sa oled labane! Mis väntadest sa räägid? Kuidas sa vöid tembeldada nii labaselt kui sa tegelikkust ei tea? Löppude löpuks!, se - on iga inimese oma asi kuidas ta elab. See et lehes ajakirjanik nii arvab, ei anna sulle öigust olla eesti naise suhtes labane. Mina kaitsen seda neiut. Mis sellest!, et ta saates oslaeb see on tema otsus. Kui sulle kadedust tekitab tee ka taolist, mötle mingine idee ja teosta aga ära alahinda ja solva soppa kommentaarides. Ei ole ilus.
kle Kuule hei20. märts 2017, 07:10
sa ikka ise said aru, millest kirjutasid?
solva soppa kommentaarides.
ega pole pahasti öeldud. võib olla võrduvadki nad sopaga. ei tunne. aga sina ilmselt tunned. aitäh, et informeerisid.
kuule heile20. märts 2017, 08:10
Su jutt on seosetu sonimine. Katsu algatuseks Soomes orjates osta oma koristajapalga eest Eestis käies täpitähtedega arvuti. Siis ehk IQ langus pidurdub.
kuule - -kle hei :)20. märts 2017, 08:29
sa ei saanud minu pointile pihta :) kahju et sa nii vaene oled et isegi avalikustad oma aju vaesuse.
otsustel on tagajärjed20. märts 2017, 08:30
õigus on teha ja õigus on kõigil ka öelda, mida arvavad.
A20. märts 2017, 11:13
Ütle mulle inimene,mille poolest neid inimesi üldse saab kadestada.neil pole midagi,nad pole midagi saavutanud ja peale selle on nad veel annast tolaks teinud.no pole mille eest kadestada.
....20. märts 2017, 07:25
Õpivad lingam masaasi poistega.
tevaelu , enne kui leiad selle õige.20. märts 2017, 07:42
meestel nädalaga viis ja mis siis ?