Ragnar Klavan (punases) ja Raheem Sterling.Foto: OLI SCARFF
Jalgpall
20. märts 2017, 10:21

Inglismaa meedia: Klavan tõestas, miks Klopp teda usaldab

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtus Ragnar Klavani meeskond Liverpool eile Manchester Cityga ning lõpuvile kõlades oli tablool 1:1 viik. Eesti koondise kapten tegi kaasa terve matši.

Klavan on tänavu osalenud 16. Premier League’i kohtumises ning eile pidi tema esitust varumeestepingilt jälgima Horvaatia koondise keskkaitsja Dejan Lovren. Inglismaa meedia hindas Klavani esitust soliidseks ja tunnustati peatreener Jürgen Klopi valikud just eestlane väljakule saata.

Toome välja nelja väljaande hinnangu Klavani esitusele:

Liverpool Echo, 6 punkti: Sai Sergio Agüeroga hästi hakkama, kuid ei suutnud viigiväravat ära hoida. Tõsi, Kevin De Bruyne sööt jättis talle selleks vähe võimalusi.

Ülejäänud kaitseliin: Clyne 6, Matip 6, Milner 6

The Anfield Wrap, 6,5 punkti: Suure osa ajast oli kaitseliinis kaks külma pead (Klavan ja Matip – toim). Ta teeb küll vigu, kuid ei lase neil ennast kuigi palju häirida. Tema kogemused on väärtuslikud.

Ülejäänud kaitseliin: Clyne 6,5, Matip 6,5, Milner 7

Independent, 6 punkti: Tegi Matipiga head koostööd, Agüero hoiti üsna vaiksena.

Ülejäänud kaitseliin: Clyne 6, Matip 6, Milner 7

Daily Mail, 7 punkti: Hoidis oma kohta algkoosseisus, kuigi Dejan Lovren on taas terve. Tõestas, et treener tegi õige valiku. Tekkis paar närvilist olukorda, kuid üldiselt soliidne etteaste.

Ülejäänud kaitseliin: Clyne 7, Matip 7,5, Milner 7,5