Rain Veideman.Foto: Facebook / Udine GSA
Korvpall
20. märts 2017, 17:51

Udine meedia: meeskond võikski ameeriklase asemel jääda kasutama Veidemani (1)

Udine spordimeedia on mõistagi vaimustuses kohaliku korvpallimeeskonna pühapäevasest suurest 88:70 võidust kohaliku esiliiga liidrite sekka kuuluva Trieste üle ning kiita saab ka kahe nädala eest tiimiga liitunud Rain Veideman.

"Kõlab jumalateotusena, kuid arvan nõnda: hooaja lõpuspurdi nimel peaks Udine kasutama jätkuvalt Veidemani ja mitte Ray'd (jutt käib NBA kogemusega ameeriklasest Allan Ray'st, kelle vigastuse tõttu Veideman meeskonda kutsuti - V.A.), uue mängija saabumine on meeskonda toonud gladiaatorliku meeleolu," kirjutas Raffaele Baldini portaalis "High Five".

Väljaandes Friuligol lisati: "Poolteist veerandaega võrdset mängu ja edasi polnud enam millestki rääkida. Udine ründas näljaselt ja kaitses hästi, võitles lauas. Okoye oli super, Veideman tegi oma tööd väga hästi, Pinton ja Mastrangelo tabasid kaugelt, neist viimane lausa viis kolmest..."

Peatreener Lino Lardol jagub igatahes mõtteainet. Itaalia esiliiga mänguks tohib üles anda kaks välismaalast, praegu olid need Veideman ja Okoye. Ray oli Veidemani tulekuni meeskonna suurim korvikütt, kuid eestlane pani oma energilisuse ja söötudega eile terve meeskonna elama. Udine jaoks supertulemus annab Lardole hea põhjuse edukaid hobuseid mitte vahetada. Ning tegelikult pole ka teada, millal Ray on uuesti mänguvalmis.