Milos Teodosic.Foto: Twitter
Korvpall
22. märts 2017, 21:30

UHKE! Milos Teodosici vinge partii viis Moskva CSKA Euroliiga tippu

Korvpalli Euroliiga hakkab jõudma oma otsustavasse faasi, kui Moskva CSKA teenis 27. voorus väärt 95:85 võidu Darüssafaka üle ning tõusis vähemalt mõneks ajaks tabeli tippu. 

Hiilgava partii tegi Venemaa meeskonna mängujuht Milos Teodosic, kes viskas 20 punkti, sealjuures tabades väljakult 9/7 ning andis 10 resultatiivset söötu. 

Serblasele ei jäänud palju alla ka Nando de Colo, kes panustas 17 silma ja 8 resultatiivse sööduga. Kaotajate resultatiivseim oli 26 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Scottie Wilbekin. 

Vaatamata kaotusele pakkusid Türgi meeskonna pallurid mitu ilusat momenti. Siin nad on: 

Kui CSKA tõusis tabeli liidriks, siis Darüssafaka seis on suhteliselt hapu. Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu lahutab neid üheksandat kohta hoides play-off´ist kaks võitu. 

Teistes tänastes kohtumistes alistas Panathinaikos 74:61 Armani ja Galatasaray 75:67 Uniksi. Lisaks pidasid tõelise põnevusetenduse Crvena Zvezda ja Olympiacos, kui napi 66:64 lisaaja võidu teenisid kreeklased. 

27. vooru lõpetas korvpalli El Classico, kui sel hooajal selgelt paremaid esitusi näidanud Madridi Real alistas koduväljakul 85:69 Barcelona. Võitjate poolelt oli hoos Sergio Llull, kes viskas 21 punkti. Külalistele tõid võrdselt 12 silma Ante Tomic ja Tyrese Rice. 

Tabeliseis pärast 27. vooru: