Juhtkiri

Juhtkiri | Laseme kultuurielule päitsed pähe panna? (12)

LISA KOMMENTAAR

wana grenader29. märts 2017, 06:08
Volikogu talitas absoluutselt õigesti keeldudes seksuaalperverssuste praktiserimist promovate filmifestivali rahastamisest. Ometi võitis terve mõistus!
Mis puutub õudsfilmidesse, mida ma ise tõepoolest ei vaata, siis see on vast rohkem meelelahutuse liiki kuuluva ja vast poleks nii rangelt keelduma pidanud. Lõpuks: vaba maa, ise teavad :)!
Aga jah pruuniaugu rüütlite elik kakanokude jms taoliste pervovärkide reklaami pole vaja teha.
27. märts 2017, 13:13
õudusfilmid ei tee inimesele peale pisukese õudustunde midagi halba,pedrofilmid aga laostavad inimest moraalselt,selles vahe ongi,kulla leheneeger.
....25. märts 2017, 07:28
Maksumaksja raha eest tuleb toetada edasiviivat kultuuri.
Õudusfilmid ei ole selline kultuur, mida tuleks toetada maksumaksja raha eest sellepärast, et see ei ole arendav ja edasiviiv, inimlikkusele, heale orienteeritud žanr, aga kuna see on väga suurele osale vaatajatest vajalik, siis las olla . Telekast võid igal õhtul vaadata kümneid õudukaid, need ilmselgelt
tasuvad ennast ise ära.
Sama omasooiharate probleem, mida ei peaks maksumaksja raha eest promoma. Omasooiharus on õnnetus, mida inimene üldjuhul endale välja ei mõtle, ehkki on ilmselt ka neid, kes selle endale ise külge poogivad ja mida rohkem seda promoda, seda tõenäolisem on, et tekivad isehakanud . Teadus
on igas suunas arenenud, aga keegi teadlastest ei oska, ei viitsi probleemi uurida, selle põhjuseid välja selgitada. Inimese eostamine, loote areng, kasvamine on ime ja sellel on oma saladused. Kui need kunagi välja selgitatakse ja avalikustatakse faktidena, siis võime kindlad, et võitleme õige või siis hoopis vale asjaga.
Vaba ühiskond25. märts 2017, 01:40
Just vabas ühiskonnas võivadki kõik huvigrupid oma arvamust avaldada. Sellega pole veel kultuurielule päitseid pähe pandud.
24. märts 2017, 15:06
Mis see pappide asi on, mida inimesed teevad. Need naljakates riietes mehikesed on küll viimased, kelle juttu kuulama peaks.
ei24. märts 2017, 09:46
pappidel pole luba antud muliseda tsiviilelu asjus.
Kiriku keldrite synged painajad24. märts 2017, 08:22
Need meie papid hakkavad sama liolliks minema kui Venemaal. Seal on keelatud igasugune ateistlik arutelu. Pannakse juba selle eest istuma, kui kaheldakse jumala olemasolus. Viimane aeg on meil omad usuhullud papid liistule tõmmata. Kirik on riigist lahus ja nii ongi. Igatsugu kristlikud vabamüür -pedofiilid aga rangelt arvele võtta ja kasutada heakorratöödel.
asperger23. märts 2017, 23:30
See ei ole kultuur vaid rämps. Bach on kultuur. Pärt on kultuur. Michelangelo on kultuur. Kristjan Jaak Peterson on kultuur. Aga rämps ei ole kultuur. Rämps kuulub hävitamisele ja tõrjumisele.
baphomet autist25. märts 2017, 17:49
Õudusfilmid ja -kirjandus võib samuti olla kultuur. Filmidest näiteks Mario Bava omad - yotube`is täiesti saadavad. Kirjandusest näiteks Lovecraft ja M.R.james, viimane veel ise mingi kirikutegelane ja peen intellektuaal.
pealiskaudne kajastus23. märts 2017, 22:49
pöördumise sisuks oli see, et asi juba praegu mõjub laste psüühikale halvasti, aga kirja sisu ju ei kajastatudki juhtkirjas. Me teame, et telerist ja arvutist tulev vägivald on reaalse mõjuga eriti noorte psüühikale. Hea, et keegi laste muret ka vahelduseks märkab.
Ja-jah23. märts 2017, 18:33
Perverssus ongi kunst?Ja kui lapsuke kedagi päriselt veristab,tapab,vägistab-see on ju ka kunst?
oi-oi24. märts 2017, 07:47
Mingiks niiväga suure kunsti alla neid õudukaid muidugi ei liigitaks, aga perversset omasooiharust propageeriva Rakvere üritusega siin muidugi midagi võrrelda pole. Nüüd siis hakkab ka meie jumala asemike eelistused paistma. Omasooiharust propageerime, teisi filme teeme maha ja keelame. Meenub ameerika ajakirjanik, kes jumalasulaste kuriteod laste vastu päevavalgele tõi, mille peale kõrgemad vaimulikud lastepilastajatest jumalaasemikud maapakku viisid ning karistusest päästsid. Te papid pidage oma suud kinni ja kõvasti!!!!