South Carolina mängijad rõõmustavadFoto: Reuters / Scanpix
Korvpall
25. märts 2017, 12:25

VIDEO | South Carolina peatreener: Kotsar mängis kaitses suurepäraselt

Maik-Kalev Kotsar teenis pärast South Carolina 70:50 võitu kiidusõna peatreener Frank Martinilt. 

"Oleme üks kaheksast õnnelikust tiimist, kes teeb homme trenni. Meil on riietusruumis eriline grupp mängijaid," sõnas 51aastane juhendaja pärast kohtumist ning rõhutas kaitsemängu olulisust.  

"Olime kaitses täna eriti head - mängisime distsplineeritult ega teinud palju vigu. Terve hooaeg oleme kaitses hästi mänginud, ent eriti täna (eile - toim.). Ma mõistan, et Kotsari statistilised näitajad pole suurepärased, aga kaitses oli ta fantastiline," kiitis Martin eestlast. 

"Ta hoidis (Jonathan) Motley't halbades kohtades, kes ei saanud üldse oma mängu käima," kommenteeris peatreener Kotsari kaitset Baylori ülikooli ühe parema mängija vastu.

Kui reporterid küsisid Martini käest, kas talle on kohale jõudnud, et tiim on kaheksa parema seas, oli juhendaja vastus konkreetne "ei". "Ma ei taha teie meeleolu alla tõmmata, ma olen väga õnnelik, aga ma ei tunne end praegu hästi, sest olen haige.

Aga me tulime siia tööd tegema. Me ei tulnud siia, et tähistada pühapäeval, tulime siia, et olla nädala lõpus heas tujus. Pühapäeval on kaks võimalust - kas oleme suurepärases meeleolus või nutame suuri pisaraid, muid võimalusi pole. Meeskond on võimaluse üle väga elevil ja oleme järgmiseks kohtumiseks kindlasti valmis."