Mattias Käit.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
25. märts 2017, 21:57

ÕL KÜPROSEL | Mattias Käit pärast viiki Küprosega: keegi polnud valmis, et nad nii kõrgelt pressima tulevad (12)

Eesti jalgpallikoondise keskväljamees Mattias Käit sõnas pärast 0:0 viiki Küprosega, et lõpptulemusega võib pigem rahule jääda. 

"Arvan, et see oli aus skoor," võttis 18aastane vutimees kohtumise kokku. "Võimalusi oli nii neil kui meil - Zenjov lõi latti, lisaks oli teisel poolajal veel variante. Muidugi on hea, et taga hoidsime nulli, aga kahju, et ise ees samamoodi."

Mängu esimesed pool tundi kulgesid võõrustajate täieliku domineerimise all. Miks?

"Oli tõesti raske rünnakuid üles ehitada," tunnistas Käit vastaste surve alla jäämist. "Keegi polnud väga valmis, et nad nii kõrgelt pressima tulevad ja me ei saanud enda mängu käima. Kui Karol Mets mõneks minutiks platsi kõrvale pidi minema, hakkas eriti raske. 

Mattias Käit (valges) mängus Küprose vastu. Foto: YIANNIS KOURTOGLOU

Küpros sai kontrolli endale, nad said enesekindlust juurde ja nii need esimesed pool tundi läksid. Aga kui Mets tagasi tuli, siis saime natuke ka palliga mängida ja tekkisid võimalused Zenjovil ja isegi mul. Alustasime lihtsalt natuke liiga aeglaselt." 

Poolkaitsja sõnutsi oli tänase tulemuse välja mängimisel ka Eestist kohale sõitnud publikul, kes staadionil korralikult lärmi tegid. "Väga suur tänu fännidele, kes siia tulid. Meie fännid olid kõvema häälega, kui kohalikud."