Kristian Kullamäe palliga. Foto: Dr. Bernd Seydel
Korvpall
26. märts 2017, 11:00

UHKE! Kristian Kullamäe tegi Saksamaal oma karjääri parima etteaste, vastastel käis platsil Henri Drell! (1)

Saksamaa korvpalli esiliigas palliv Kristian Kullamäe näitas teist nädalat järjest suurepärast mängu, kui viskas eile peetud kohtumises rekordilised 13 punkti. 

17aastane tagamängija teenis mänguaega 12 minutit ja 46 sekundit kasutades selle hiilgavalt ära. Kullamäe tabas kõik neli teele saadetud kahepunktiviset, kolmest kaugviskest ühe ning vabaviskeid 2/2. Lisaks läks kirja üks lauapall. 

Võidust selleks Oettinger Rocketsile siiski ei piisanud, kui tuli tunnistada Baunach Young Pikes´i 94:79 paremust. Eesti korvpallisõbral siiski kurvastada ei tasu, sest võitjate poolelt käis platsil teine Saksamaa esiliigas palliv meie poiss - Henri Drell. 

Põhimeeskonnas episoodiliselt mänguaega teeniv 16aastasel ääremängijal kätt valgeks saada ei õnnestunud. Kahe minuti ja üheksa sekundi jooksul sooritas Drell ühe pealeviske ning tegi kaks viga. 

Üks voor enne põhiturniiri lõppu hoiab Oettinger tabelis seitsmendat positsiooni, kui lähimad jälitajad on ühe võidu kaugusel. Baunach on 16 meeskonna konkurentsis 10. kohal. Play-off´i pääsevad kaheksa parimat. 

Tabeliseis: