Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 28. märts (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad28. märts 2017, 06:03
Sinu armuelus on praegu rasked ajad. kahtlused ja kõhklused murravad maha ning teevad tervise nõrgaks. Püüa leida abi lähedastelt. Hoidu uute suhete loomisest.
Veevalaja28. märts 2017, 06:03
Näed, et nii mõnigi su ennustus on täppi läinud. Täna tuled lagedale veel ühe uuega, kuid sinu ümber olevad inimesed ei pruugi seda kuigi tõsiselt võtta. Oled seksuaalselt kõrgendatud meeleolus ja alati laskevalmis
Kaljukits28. märts 2017, 06:02
Oled sõjakalt meelestatud. Kui keegi ei vasta sinu poolt kehtestatud nõudmistele, näitad oma pahameelt ka välja. Ei teeks paha õppida rohkem kompromisside keerukat kunsti. Hea aeg üles soojendada oma armusuhted veevalajaga ja alustada uut seksimaratoni.
Ambur28. märts 2017, 06:01
Praegu peaksid enam silma peal hoidma oma tervisel, sest Sinu organism on väliste tegurite suhtes tavalisest tundlikum, mistõttu on tervisprobleemid kerged tekkima. Armastuses on praegu hea aeg. Võta elult mis võtta annab sest elu on ainult üks.
Skorpion28. märts 2017, 06:00
Täna vaatad sa tagasi oma luhtaläinud suhetele. Järsku ei tunne sa enam kahetsust. Uued väljakutsed on palju huvitavamad. Elu läheb edasi - ära hoia ennast tagasi, kui sinuga hakkab flirtima meeldiv vastasoo esindaja kes on suuretõenäosusega veevalaja või kaalud.
Kaalud28. märts 2017, 05:59
Suhtepundar võib hakata lõpuks lahenema. Alati polegi selleks vaja meeletult pingutada, lihtsalt lase asjadel minna nii nagu nad ise lähevad ning varsti võid leida end taas õnnelikuna. Hoia eemale kaljukitsest ja alkoholist. Oht haigestuda.
Neitsi28. märts 2017, 05:58
Vajad oma ellu ja tunnetesse stimulatsiooni põnevate sündmuste näol. Oled valmis nii flirtimiseks kui ka kakluseks. Üks ei välista teist, kuid kallimaga kakeldes võid rikkuda kireöö. Kui kallimast asja pole siis suundu uutele otsingutele.
Lõvi28. märts 2017, 05:57
Mine täna kindlasti kuskile rahva sekka! Kas siis klubisse või niisama sõbrale külla, kus loodetavasti rohkem inimesi koos on. Nimelt mõjuvad inimesed täna sulle tervislikult ? nii energeetilisel kui ka ideede tasandil. Hoia eemale jäärast, neitsist ja amburist.
Vähk28. märts 2017, 05:56
Tänased planeediseisud muudavad teid vabameelsemaks, kui tavaliselt. Kipute erinevate inimestega flirtima ning võite kergesti armuda. Vältige alkoholi!
Kaksikud28. märts 2017, 05:56
Päikese eemaldumine orbiidilt mõjutab täna Sinu käekäiku negatiivselt. Peaksid olema ettevaatlik ning ohtude ennetamiseks pigem kodus püsima. Sinu armuellu on vaja uusi vürtse. Päeval on võimalik kirglik seks tööpostil mis ei jää viimaseks.
Sõnn28. märts 2017, 05:55
Pööra oma pilk tulevikku, sest varem tehtud asju Sa enam muuta ei saa. Kui tunned, et praegune suhe on karile jooksnud, alusta uut. Hea aeg oleks praegu tegeleda ka mitmesuguste koduste asjadega, sest suudad selles vallas nii mõnegi asja vastavalt enda soovidele korda ajada. Hoia eemale isekast jäärast ja unistavast kaljukitsest.
Jäär28. märts 2017, 05:54
Täna varahommikul kell 5.57 oli kuuloomine (Kuu ja Päikese ühendus) Jääras. Seega sümboliseerib tänane päev sinu jaoks uut Jääralikku algust. Kohtud täna armueksperdist veevalajaga kes toimetab sinu kiiresti voodisse. Elu muutub taas romantiliseks ja kirevaks.