Ivan Perišic.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
27. märts 2017, 19:07

Horvaatia kapten Ivan Perišic: tean vaid Klavanit, teistega tutvume õhtul (1)

Eesti jalgpallikoondis võõrustab homme kell 19 Lillekülas maavõistlusmängus Horvaatiat. Külaliste kapten Ivan Perišic mängis Eesti vastu ka viis aastat tagasi (3:1 võit), kuid ei tea, kui palju meie meeskond on vahepeal muutunud.

"Vaatame õhtul videoid ja näeme. Praegu ei tea eriti midagi. Tean vaid üht kutti nimega Klavan, kes mängib Liverpoolis. Teistega tutvume õhtul videote abil," lausus Perišic Eesti ajakirjanikele.

Hoolimata selgest tasemevahest ei oota klubijalgpalli Milaano Interis mängiv poolkaitsja kerget võitu. "Tänapäeva jalgpallis pole kergeid mänge," lausus ta viisakalt. "Peame 100% mängus sees olema, ainult nii suudame homme võita."

Niisamuti polevat end raske sõprusmänguks väikeriigiga motiveerida. "Mängime oma riigi eest, mis tähendab, et peame alati endast kõik andma. Ja teeme seda ka homme."

Viimasel hetkel selgus, et horvaatide suurimad staarid poolkaitsjad Luka Modric (Real Madrid) ja Ivan Rakitic (Barcelona), ründaja Mario Mandžukic (Torino Juventus) ja väravavaht Danijel Subašic (AS Monaco) jäävad tiheda mängugraafiku tõttu koju.

Perišic ei näe ses probleemi. "Meil on 23 head pallurit. Isegi rohkem. Neil, kes pole siin, seisavad ees tähtsad mängud Meistrite liigas. See on ainus põhjus, miks neid pole."