Cleveland Cavaliersi pink.Foto: Ken Blaze
Korvpall
28. märts 2017, 09:48

VIDEO | Kas NBA valitsev meister on hädas?

Korvpalliliiga NBA valitsev meister Cleveland Cavaliers kaotas läinud öösel teise mängu järjest, kui võõral väljakul jäädi ülikindlalt alla San Antonio Spursile. 

74:103 kaotusmängus ei tekkinud Clevelandil kordagi võimalust ning paljude korvpalliekspertide hinnangul mängis meeskond loiult. Võitjate resultatiivseim oli Kawhi Leonard 25 silmaga, kaotajatele tõi LeBron James 17 punkti, kaheksa lauapalli ja resultatiivset söötu.

Veebruari algusest on Cavaliers võitnud kõigest seitse kohtumist ning kaotanud kümme. Pealekauba langeti nüüd ka idakonverentsi paremusjärjestuses teisele kohale ning liidriks tõusis Boston Celtics.

Kesise vormi tõttu muretsevad paljud fännid, kes on hakanud küsima, kas tiitlikaitsjat valdavad nii parandamatud vead, et neid ei saa enne aprilli kespaika algavat play-off'i korda?

Suurimad mured on kaitses, kus Cleveland on tihtipeale saamatu. Pärast Tähtede mängult naasmist visatakse Cavsile keskmiselt 116,8 punkti, mis on liigas 29 näitaja ehk ainult ühele meeskonnale visatakse rohkem punkte. 

Möödunud ööl püstitas hooaja 37. kolmikduubli Russell Westbrook, kes kogus 92:91 võidumängus Dallas Mavericksi vastu 37 punkti, 13 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu. Lisaks tabas Westbrook ka seitse sekundit enne lõppu ka võiduviske ning vedas Oklahoma City Thunderi viimasel nelja minutiga 13 punktilisest kaotusseisust välja.