Tallinnas on ühistransport 9. ja 10. juunil Soome kodanikele tasuta.Foto: Jörgen Norkroos
Eesti uudised
28. märts 2017, 16:13

"Soome 100" tähistamise ajal on Tallinnas ühistransport soomlastele tasuta (6)

Tänasel kohtumisel Soome saatkonnas teavitas Tallinna linnavalitsus oma kingitusest naaberriigi kodanikele "Soome 100" pidustuste päeval Tallinnas. 10. juunil ja sellele eelneval päeval, 9. juunil, on Eesti pealinnas ühistransport kõigile Soome Vabariigi kodanikele tasuta.

"Soome 100" tähistamine Eestis  kulmineerub 10. juunil Tallinnas Vabaduse väljakul mõlema riigi artistide suure ühiskontserdiga, samuti toimub mitmeid üritusi mujal Tallinnas - näituse "100 Soome asja" avamine Maarjamäe lossis, Soome toidu pakkumine Telliskivi tänava toidufestivalil, Soome–Eesti jalgpallimatšid ning palju muud, edastas Raepress.

Täna viibis Tallinna linnavalitsus Soome Vabariigi suursaadiku Kirsti Narineni kutsel hommikusöögikohtumisel Soome suursaatkonnas. Kohtumisel vahetati informatsiooni Tallinna ja Helsingi koostööprojektide hetkeseisust ning Soome Vabariigi 100. aastapäeva tähistamisega seonduvas.

Tallinnal ja Helsingil on käsil mitmeid ühiseid projekte, näiteks piiriülese ühistranspordipileti,  m-parkimise ja reisiplaneerija arendamine ning Helsingi–Tallinna tunneli tasuvusuuringu läbiviimine.