Jalgpall

VIDEO | RUMALUSE TIPP! USAsse siirdunud Saksamaa legendilt küsiti, kas ta suudab klubiga jalgpalli MMi võita (6)

LISA KOMMENTAAR

USA-sse30. märts 2017, 21:33
jõudmine on ajakirjaniku arvates karjääri tipphetk ja seega küsimus täitsa õigustatud!
Pavel30. märts 2017, 15:26
Mis pealkirjad need tohoh ja ohoh teil koguaeg on, ebanormaalne
Pavel30. märts 2017, 15:26
Mis pealkirjad need tohoh ja ohoh teil koguaeg on, ebanormaalne
Kriitik30. märts 2017, 14:27
Lugupeetud Õhtulehe ajakirjanik, kas olete kindel, et reporter ei olnud Schweinsteigerilt küsimusi küsides mõningatest nüanssidest teadlik?
Näiteks, kui Schweinsteiger asub Saksamaa koondise etteotsa, kas tal siis ei teki võimalust rahvusvahelisel areenil Saksamaad esindada? Ehk, küsimust teise nurga alt vaadates, kas Schweinsteigeril on ehk soov kunagi Saksamaa koondise treeneriks hakata?
Palun mulle ära seletada, miks ei peaks või ei võiks Chicago Fire MM-i võita? Lugupeetud ajakirjanik, kas te tõesti arvate, et too reporter pidas oma küsimusega silmas, et kas klubiga oleks võimalik riigi koondiste MM võita? Ma kipun arvama, et nii rumalale järeldusele võib vaid Õhtulehe ajakirjanikud tulla. Kurb seda tunnistada, aga tõsi. Aga samas ma ka mõistan, kui ikka oled spordikauge inimine või lihtsalt ei ole teadlik, et on olemas ka klubide MM, siis võib selliseid eksimusi tekkida. Klubide MM-i poolfinaali ja finaali on isegi Eesti televisioonis näidatud. Siit väike õppetund - ei ole ilus teiste rumaluse üle naerda, võid ise topelt rumaluse ohvriks langeda :)
Lee30. märts 2017, 13:42
Olen ka arvamusel, et ajakirjanik mõtles Klubide MM ja kui Euroopast raske pääseda, siis Chicago ulmelise hooajaga võimalik saada lihtsamini sinna
Zair30. märts 2017, 13:27
Ajakrijanik on tark Klubide MM ilusasti eksisteerib. Võib olla seda ajakirjanik mõtles. MM mängitakse detsembris, et MMile jõuda peab Chicago Fire võitma CONCAFi meistritegliiga ja Mehhiko klubisid.