Bastian Schweinsteiger, veel Manchester Unitedi ridades.Foto: Phil Noble
Jalgpall
30. märts 2017, 12:53

VIDEO | RUMALUSE TIPP! USAsse siirdunud Saksamaa legendilt küsiti, kas ta suudab klubiga jalgpalli MMi võita (6)

Legendaarne Saksamaa jalgpallikoondise ja mitmes Euroopa tippklubis mänginud Bastian Schweinsteiger siirdus eelmisel nädalal USA kõrgliigasse Chicago Fire'i ridadesse. Eile peetud pressikonverentsil küsiti Schweinsteigerilt muuhulgas, kas tema arvates suudab Fire võita MMi...

32aastane sakslane kuulus pikalt Müncheni Bayerni ridadesse enne kui siirdus tunamullu Manchester Unitedisse. Et Inglismaal jäi tema panuse väikeseks, otsustas Schweinsteiger uue väljakutse kasuks. Ja ega rahamäed kah ju nõmedad ole.

21. märtsil teataski Fire, et Saksamaa koondisega MMi võitnud ja riiki 121 korda esindanud pallur liitub nendega. Esimesel pressikonverentsil küsiti Schweinsteigeri käest aga mitu rumalat küsimust.

Näiteks uuriti mehelt, kas ta põleb endiselt soovist Saksamaad rahvusvahelisel areenil esindada. Reporteril polnud ilmselgelt aimugi, et Schweinsteiger tõmbas mullu koondisekarjäärile joone alla.

Ent see polnud teps mitte kõige rumalam küsimus, mida USA ajakirjanikud Schweinsteigerilt küsisid. "Parim" küsimus oli: "Kas usud, et suudad Chicagoga MMi võita?"

Schweinsteigerile au andes ei otsustanud ta ajakirjanikku kohutavalt rumala küsimuse eest solvata. Ta vastas diplomaatiliselt: "Arvan, et jalgpallis on kõik realistlik. Isegi, kui mängime maailma parima võistkonna vastu, on kõik võimalik."