Videointervjuu Markkus Keelega. Video: Alar Truu
Võrkpall
2. aprill 2017, 20:53

ÕHTULEHE VIDEO | Markkus Keel pärast poolfinaalkaotust: oleksime pidanud mängima rohkem "käsi kullas või p****e mullas" suhtumisega

Pärnu võrkpallimeeskonna sidemängija Markkus Keel tunnistas pärast poolfinaali avamängu 1:3 kaotust, et nende mäng oli täna alla arvestust.

"Igas elemendis jäime täna alla," võttis Keel mängu lühidalt kokku. "Esimese ja kolmanda geimi andsime väga lihtsalt ära, neljandas paugutasid nad natuke rohkem. Täna saame rahul olla ainult enda serviga."

Kolmandas geimis hakkas paistma Pärnu meeskonnas mõnetist närvilisust. Miks? 

"Saad jälle nii lähedale, aga siis jälle lased käest ära. Siis hakkad kohtuniku otsa vaatama ja eks need pisiasjad ajavad. Vahepeal vaatame üksteise otsa - tuleb mängida meeskondlikumalt ja kindlamalt," rääkis 21aastane sidemängija. 

"Kui me sealt tagant tulijad olime - oleks vaja olnud, nii kui palli üles saime, neid raiuma minna. Täna siis "käsi kullas või p***e mullas", vahepeal me ei läinud. Kahju. Ei olnud sellist kindlust ka ühelgi mehel täna sees. Jäime kokkuvõttes pehmeks täna."

Selles, et Selverile tuli veerandfinaalide näol kaks lisamängu, Keel kaotuse põhjust ei näe. "Need olid juba eelmised nädalad, selle nädala saime minna nagu regulaarne nädal. Algusest üles ehitada. 

Pigem saime kaks niivõrd-kuivõrd mängu, natuke liigutada ja mängutunnetust sees hoida. Sinna taha ei jäänud küll midagi - mehed on puhanud ja terved, vaja mängida lihtsalt. 

Vaata videost, mida noor sidemängija seeria järgmiste kohtumiste kohta ütleb.