Eesti jalgpallikoondis alistas 3:0 Horvaatia.Foto: Robin Roots
Spordivaria
3. aprill 2017, 04:00

Pluss, miinus, ennustus | Võit Horvaatia üle, olümpiakohata iluuisutamine ja Tänaku šansid Korsikal

Õhtulehe sporditoimetus vaatab igal esmaspäeval tagasi möödunud nädala sündmustele ja teeb kiire ettevaate ka tulevikku. Selline on meie 3. aprilli valik.

Läinud nädala pluss | Eesti meeste jalgpallikoondis purustas maavõistluses 3:0 maailma edetabelis 16. kohal paikneva Horvaatia. Jah, tegu polnud valikmänguga, aga vutikoondis vajas emotsionaalset süsti nagu kõrbes rändaja vett. Ja seda andis võit Horvaatia üle rohkesti.

Läinud nädala miinus | Eesti iluuisutamist ohustab esimest korda pärast iseseisvuse taastamist olümpiamängudelt kõrvale jäämine. Lõviosa olümpiapääsmetest jagati välja Helsingis peetud MMil, aga ainsa Eesti sportlasena võistelnud Helery Hälvin seda välja ei võidelnud. Õnneks on sügisel varuvariant.

Alanud nädala ennustus | 85% on tõenäosus, et Ott Tänak lõpetab nädalavahetusel sõidetava Korsika ralli esikuuikus. Tänak on varem Korsikal kaks korda põrunud, aga Monte Carlo asfaldil näidatud kiirus peaks tagama, et teel püsides on esikuuikukoht taskus. Kas ka midagi enamat, on aga keeruline ennustada.