Russell Westbrook läbiminekul.Foto: Mark D. Smith
Korvpall
3. aprill 2017, 14:31

VIDEO | Russell Westbrooki lahutab ajaloo kordamisest üks kolmikduubel

Oklahoma City Thunderi mängujuht Russell Westbrook sai möödunud ööl kirja hooaja 40. kolmikduubli. Ajaloo kordamiseks ning uue tipptähise püstitamiseks on tal aega veel kuus kohtumist. 

Kuigi Oklahoma kaotas kodus Charlotte Hornetsile 101:113, sai Westbrook kirja endale küllaltki tavapäraseks kujunenud statistika. Ta viskas 40 punkti, võttis maha 13 lauapalli ja jagas 10 resultatiivset söötu. 

Nagu varem mainitud, oli see talle käesoleval hooajal juba 40. kolmikduubel. NBA rekord on 41 ning seda hoiab Oscar Robertson. Thunder peab põhihooajal veel kuus kohtumist ning on vägagi võimalik, et Westbrook möödub legendist.

Selleks, et terve hooaja keskmiseks saavutada kolmikduubel, peab Westbrook järelejäänud mängudes koguma 11 lauapalli ja 29 resultatiivset söötu. Tema praegused keskmised näitajad on 31,9 silma, 10,6 lauapalli ja 10,4 söötu. 

Möödunud ööl pakkusid kaasahaarava lahingu ka Indiana Pacersi ja Cleveland Cavaliersi superstaarid Paul George ja LeBron James. Pärast kahte lisaaega väljus võitjana kodusaalis mänginud Cavs tulemusega 135:130. George kogus üleplatsimehena 43 punkti, üheksa lauapalli ja resultatiivset söötu, James kogus kolmikduubli 41 silma, 16 lauapalli ja 11 sööduga. 

Möödunud öö tulemused!