Spordivaria

Gunnar Männik | Kas laps tahab teha sporti? (6)

LISA KOMMENTAAR

Tulemus5. aprill 2017, 07:22
Kujunenud spordivaenulik olukord on tekitatud Eesti Spordiliidu kaotamise tulemusega
Tulemus5. aprill 2017, 07:21
See kujunenud idiootsus on kõik EEsti Spordi Keskliidu kaotamise tulemus
Mihkel Espoost4. aprill 2017, 20:29
Täpselt nii ongi,õige jutt,aga mida teha.Siis oli suursyndmus,kui said spordikomiteest Tsehhi Botased,või tasuta spordilaagri,toit ja ujula olid tasuta.Mõni sai veel Eesti tasemel tehtud spordi eest palkagi,massazi.Soome reis oli nagu Ameerika,autoostuluba oli nagu Merzu,ma sain isegi korteri.8 a nn. profisporti.Olime õnnelikud oma moodi,stiimuleid jätkus.Nyyd on päris merzud pepu all,apelsini ja banaanikuhi laual,3 või rohkem paari tõelisi botaseid kapis.Kus on rõõm spordist,äkki oleme vanaks jäänud.Mõni liiges vahetatud,aga ärme anna kõige kiuste alla,näitame veel noortele eeskuju,äkki muutub midagi.Lihvti ei kasuta,arvutit iga päev ei näpi ja liigume ka.Võtame mõne kaasa ka trenni,kas või pool vägisi.Hea doktor Gunnar.
aitab krõpsupakistki4. aprill 2017, 10:17
finišis. Minu jaoks on aina olnud müsteeriaks, miks lapsevanemad lubavad oma võsukestel taskuraha eest osta limpsi ja krõpse. Kas tõesti lastel ei ole rahaga midagi paremat peale hakata. Kõige hullem rämpstoit ju? Tahetakse valitsuse tasemel suhkrumaks kehtestada. Kehtestage krõpsude ja limonaadimaks. Isegi kommid ei ole nii kahjulikud kui krõpsud. Alkohol ja sigaretid on inimestele kahjulikud, sama on ka limonaad ja krõpsud. Viimastel võrkpallivõistlustel vaatasin, et peaaegu kõigil noortel tüdrukutel on kintsu peal tselluliit. Tule jumal appi.
Vanga4. aprill 2017, 09:46
Kui meie riiklik spordipoliitika (mida ei eksisteeri) ei muutu, siis varsti räägitakse ESTEXIT'ist ja unistatakse nõukaajast. Palju kirutud idanaabritel on sport au sees, toetused suured ja lapsed terved.
Mõttekoht sõbrad!!!!
pensionär4. aprill 2017, 07:08
käisin lapselapsega looduses jalutamas,iga kilomeetri järel pidime puhkama