Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan.Foto: Phil Noble
Jalgpall
9. aprill 2017, 12:42

LÄHEB LARISTAMISEKS! Klopp võib 200 miljoni eest uusi mehi osta

Liverpooli jalgpalliklubi tegemisi pingsalt jälgiv ajaleht Echo spekuleerib, et suvel kulutab peatreener Jürgen Klopp uute mängijate ostmiseks 200 miljonit naela (umbes 233 miljonit eurot).

Mõne aja eest tuli avalikuks, et klubi omanikud annavad Klopile suveks 100 miljonit naela, kuid reaalsuses võib ostudele kuluv summa kahekordistuda. Lisaks algkoosseisu tugevdamisele soetatakse ilmselt ka hulgaliselt varumehi, sest meeskonnal pole praegu piisavalt sügavust, et lüüa kaasa ka Euroopa Meistrite liigas, kui sinna muidugi jõutakse. Hetkel on Liverpooli võimalused esinelikus lõpetada päris head.

Potentsiaalsete klubist lahkujatena nähakse Mamadou Sakhot, Alberto Morenot, Daniel Sturridge’it, Lazar Markovici, Lucas Leivat ja Kevin Stewartit.

Ainuüksi nende meeste müügist teenitakse juba umbes 80 miljonit lisaraha ja kui sellele lisada omanike poolt eraldatav 100 miljonit, siis on Klopil mänguruumi küll ja veel. Sakho eest küsitakse 30, Sturridge’i eest vähemalt 20 ja Markovici ja Moreno eest umbes 15 miljonit.

Juba pikalt on spekuleeritud, et Liverpool asub jahtima ka mõnda tipptasemel keskkaitsjat, kes asuks konkureerima Ragnar Klavani, Joel Matipi ja Dejan Lovreniga.