Siim Ennemuist (nr 10) sai kirja 8 blokipunkti. Foto: Tiina Kõrtsini
Võrkpall
9. aprill 2017, 19:51

GALERII | Võimsalt kaitses mänginud Selver astus ühe jalaga võrkpallifinaali

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste põnevad poolfinaalid jätkusid täna Tallinnas, kui kohalik Selver võitis seeria kolmandas mängust Pärnut 3:1 ning jõudis finaalist ühe sammu kaugusele. 

Kohtumise esimene geim kuulus kindlalt 25:14 kodumeeskonnale, kui Selver sai kohe alguses tänu võimsale blokile suure edu sisse mõneti uimane Pärnu ei saanudki õieti mängu sisse. Kokku Selverile viis blokipunkti.

Teine geim pakkus endast sootuks võrdsemat heitlust, kui kord oli Pärnu peal, siis jälle Selver. Põnev punkt-punkti heitlus jätkus kuni otsustavate hetkedeni, kuniks seisult 23:23 suutsid külalised võtta kaks punkti järjest ja geimi 25:23 enda kasuks keerata. 

Kolmas geim möödus taaskord väljakuperemeeste dikteerimisel. Selveri eduseisul 16:10 õnnestus Pärnul küll 4:0 spurt teha, kuid enamaks jaksu ei jätkunud. Võõrustajad kontrollisid geimi lõppu ning asusid 25:19 paremusega mängu 2:1 juhtima.

Terve kohtumise head kaitsemängu ja armutut võitlust näidanud Selver jätkas samal noodil ka neljandas vaatuses. Võrdset mängu jagus geimi keskosani, kui seisult 15:15 tegi Selver 3:0 spurdi. Edu hoiti lõpuni ning 25:19 paremusega kindlustati 3:1 võit - nii nagu ka nädal tagasi avamängus. 

Tänases kohtumises olid kindlasti märkimisväärsed kodumeeskonna 20 blokipunkti, millest 8 läksid Siim Ennemuisti kontosse. 

Seeria jätkub Selveri 2:1 eduseisul teisipäeval Pärnus. Finaali pääsemiseks läheb vaja kolme võitu.