Kevin Saar. Foto: Stanislav Moshkov
Võrkpall
10. aprill 2017, 21:50

Kevin Saar pärast võitu Tartu üle: täna tundus, et tuleb väga lihtsalt ära

Rakvere diagonaalründaja Kevin Saare sõnutsi tuli poolfinaalseeria neljanda mängu võit Tartu üle ilma suuremate probleemideta. 

"Nad ise mängisid kehvemini kui üleeile ja ise mängisime paremini," tõi Saar välja lihtsalt põhjuse, miks täna võit võeti. "Tanel (Uusküla) oli ka rohkem abis, Põlluäär (Siim) sai paremini hakkama, mina ise mängisin ainult halvemini. Aga üldiselt võib rahule jääda." 

Suuremat osa kohtumisest kindlalt kontrollinud Rakvere kaotas vaid kolmanda geimi ning sedagi kindlalt. Miks? "Lasime jala sirgu," teatas 22aastane võrkpallur. 

"Tundus, et tuleb väga lihtsalt ära. Aga siis mingi hetk vaatad seisu ja siis juba tead, et siit ei päästa midagi. Siis oligi nagu puhkerežiim juba. Hoidsime neljandaks geimiks jõuvaru." 

Poolfinaal seerias on koduplatsil tartlastest kindlalt jagu saadud, kuid võõrsil on mõlemad mängud napilt 2:3 kaotatud. Saare sõnutsi pole ilmselt vähem põnevat kohtumist oodata ka neljapäevasest lahingust. 

"Viies geim on alati loterii. Kes paremini minema saab, see võidab. Kes ette saab, see võidab - kolme punkti vahe oleks juba otsustav. Aga meil on olnud punkt-punkti mängud ja 12:12 seisult on lõpp täielik loto."