Londoni Arsenal kaotas võõrsil 0:3 Crystal Palace'ile.Foto: Stefan Wermuth
Jalgpall
11. aprill 2017, 00:04

GALERII | Arsenali õudus jätkus piinliku kaotusega Crystal Palace'ile (1)

Inglismaa jalgpalli Premier League'i 32. vooru viimases kohtumises alistas liigatabeli 16. meeskond Crystal Palace koduväljakul 3:0 Londoni Arsenali.

Terve kohtumise vältel südikat ja võitluslikku jalgpalli praktiseerinud Palace asus juhtima 17. minutil Andros Townsendi tabamusest. Mängu saatuse otsustasid Yohan Cabaye'i 63. minuti iluvärav ja Luka Milivojevici 68. minuti penalti.

Tegemist on Arsenali neljanda järjestikuse võõrsil väljakul saadud kaotusega ning viienda kaotusega Premier League'i eelmise kaheksa mängu jooksul. Esinelikus lõpetamine muutub üha keerulisemaks ja see tähendaks, et Arsenal jääb esimest korda pärast hooaega 1997-98 kõrvale Meistrite liigast.

Arsenali fännide seas on üha suuremaks muutunud pahameel 1996. aastast meeskonda juhendava peatreeneri Arsene Wengeri aadressil. Ka tänasel mängul skandeerisid Arsenali fännid mitmel puhul "Arsene, soovime, et lahkuksid!".

Arsenali juhatus on aga Inglismaa ajakirjanduse andmetel pakkunud Wengerile, kelle praegune kontraht lõpeb käesoleva hooajaga, uut kahe-aastast lepingut. Prantslane pole otsustanud, kas see vastu võtta või mitte.

Palace noppis aga viienda võidu kuuenda mängu jooksul. Kõrgliigakoht veel kindlustatud pole, aga väljalangemistsoonist paiknetakse nüüd kuue punkti kaugusel. Talvel sooritatud peatreeneri vahetus, kui Alan Pardew'd asendas Sam Allardyce, on end ära tasumas.