Nuri Sahin.Foto: Twitter
Jalgpall
12. aprill 2017, 23:14

VIDEO | Vaimselt murtud Dortmundi poolkaitsja: ma ei mõelnud täna väljakul olles jalgpallist (1)

Eile õhtul kohutava pommirünnaku alla sattunud Dortmundi Borussia pidi juba täna veerandfinaalkohtumises väljakule jooksma, kui tuli tunnistada Monaco 3:2 paremust. 

Hirmsa õnnetuse üle elanud vutimehed ei paistnud väljakul just kõige rohkem keskendunud olevat, kui sellest andis tunnistust ka üks mängujärgsetest intervjuudest. Teisel poolajal mängu sekkunud Nuri Sahin tunnistas, et tema mõtted polnud kaugeltki jalgpalli juures. 

"On raske toimunust rääkida, ei leia õigeid sõnu," alustas vutimees. "Oleme sarnaseid asju varem televiisorist näinud ja need õudused toimuvad meist kaugel. 

Isegi siis kui sarnane asi juhtus Istanbulis, minu koduriigis, siis see oli ühest küljest lähedal aga teisalt ikkagi kaugel. Aga eile õhtul saime omal nahal tunda, mis see tähendab. Ma ei sooviks seda mitte kellelegi!"

Sahin ei salga, et mängule oli väga raske keskenduda. "Kõik ei pruugi sellest aru saada... Aga kui teisel poolajal platsile sain, siis ma ei mõelnud jalgpallist. 

Eile õhtul mulle ei jõudnud kohe kohale, mis juhtus. Aga kui läksin koju ja minu pere mind uksel ootas, siis mõistsin kui tänulik ma olema pean." 

Vaata emotsionaalset intervjuud: