Ralf Aronil sel nädalavahetusel naeratamiseks palju põhjust polnud.Foto: fiaf3europe.com
Auto-Moto uudised
16. aprill 2017, 14:04

Ralf Aroni kokkuvõte avaetapile: Monza peaks meile rohkem sobima

Ralf Aroni hooaeg Euroopa F3 meistrivõistlustel algas etapiga Silverstone'i ringrajal. Kolmest võidusõidust parimal sai Hitech GP meeskonnas võistlev Aron kirja alles 10. koha.

Avasõit jäi Aronil pooleli kuna põrkas kokku kurvis talle peale vajunud konkurendiga ning kontakti järel sõitis rajalt välja. Head kiirust ei leitud ka teiseks sõiduks ja üheks põhjuseks oli esirehvide liigne kulumine. Kolmandas sõidus oli juba märke hoo paranemist, Ralfil õnnestus paari koha võrra tõusta ning jõuda viimasele punktikohale.

"Meil pole kogu tiimina päris seda hoogu nagu teistel võistkondadel ja meil oli ka Silverstone'i rajast väga vähe kogemusi," võttis Aron ise esimese võistlusnädalavahetuse kokku. "Esirehvide kulumine oli näiteks meil suureks probleemiks. Vähehaaval suutsime siiski midagi parandada ja viimases sõidus oli auto juba veidi kiirem.

Positiivsele poolele võib kanda selle, et me nüüd saime enam-vähem selgeks, milles on probleem ja kuhu suunda liikuda. Jäängi nüüd praegu Inglismaale, et testida ja üritada koostöös tiimiga midagi parandada. Kahe nädala pärast toimuv etapp Monza ringrajal peaks meile paremini sobima."

Kokku on F3 võistluskalendris 10 etappi, millest igalühel peetakse kolm võistlussõitu.