Branko Mirkovic oli Kalevi parim 21 punkti ja 5 korvisööduga.Foto: Martin Ahven
Korvpall
16. aprill 2017, 18:19

BC Kalev/Cramo hakkas Lokomotiv-Kubanile kõvasti vastu

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas Ühisliiga hooaja eelviimase mängu ning kaotas liidrite sekka kuuluvale Krasnodari Lokomotiv-Kubanile võõrsil 75:86.

Kalev esitas soliidse partii, kuid võitmiseks sellest ei piisanud. Võõrustajad juhtisid poolajaks 45:37 ning seejärel põhimõtteliselt hoidsid saavutatud vahet. Kalev alustas teist poolaega küll 8:0 spurdiga ja jõudis viigini, ent Kuban vastas kohe täpselt samaga. Lõpuveerandil oli väikseim vahe kuus punkti, kui Mark Tollefsen tabas kuus minutit enne lõppu kolmese (66:72).

Kalevi parim oli Branko Mirkovic 21 punkti ja 5 korvisööduga. Vitali Ljutõtš lisas 15 silma. Kubanile tõi Ian Vougoiukas 18 ning Kevin Jones ja Taylor Rochestie 16 punkti.

Kalevil on nüüd 5 võitu ja 18 kaotust. Samale pulgale võib täna jõuda Minski Tsmoki, kes juhib poolajal Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorodi vastu 44:25... Vene pole seni oma punktiarvet avanud.

Järgmisel pühapäeval võõrustab Kalev viimases voorus Peterburi Zeniti, Tsmoki aga sõidab külla Lokomotiv-Kubanile. Kui lõpetatakse võrdse arvu võitudega, kuulub eelis ehk 11. koht tänu paremusele omavahelistes mängudes Kalevile.