Ott KiivikasFoto: EKFL
Spordivaria
17. aprill 2017, 18:59

Ott Kiivikas võitis Maltal kaks medalit (13)

Nädalavahetusel võistles Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis kolmel turniiril ning kokku toodi neli medalit ja kolm finaalikohta. 

15.-16. aprillil toimusid kolm rahvusvahelise tasemega kulturismi ja fitnessi võistlust, kus oli esindatud kokku kuus eestlast. Laupäeval, 15. aprillil toimus Rootsis Tyngre Classic, kus Lilian Rannu võitis kulmedali naiste bodyfitnessis. Ühtlasi võistles ta ka masters bodyfitnessis, kus tihedas konkurentsis sai hõbeda.

Samal võistlusel osales ka bikiinifitnessi sportlane Mari Pukk, kes mõlemas, nii mastersite kui ka naiste arvestuses pääses kindlalt finaali ning tulemuseks mastersites neljas ning naiste arvestuses viies koht. 

Leedus toimunud Galinta Cupil tegi eestlastest parima tulemuse Janno Uus, kes rannafitnessi pikkuskategoorias -178cm võistles finaalides ning võttis viienda koha. Annaliisa Loorits ja Õnnela Raudsepp võistlesid poolfinaalis kuid kahjuks finaali ei pääsenud.

Pühapäeval, 16. aprillil toimus Maltal Diamond Cup, kus Ott Kiivikas võttis lausa kaks medalit pronksi masters kulturismikategoorias ning hõbeda oma kaalus, -85kg meeste seas.