Indrek Kajupank pärast mängu fännidele plaksu andmasFoto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
17. aprill 2017, 21:38

Indrek Kajupank vajalikest muudatustest enne poolfinaali: peaga mängimist peab kõvasti parandama

Rapla alistas esmaspäeval kolmandat korda järjest Valga ning pääses koduses korvpalliliigas poolfinaali, ent Indrek Kajupanga sõnul peab meeskond veel kõvasti arenema. 

Rapla mängumees sõnas, et lühike seeria väga suur üllatus ei olnud. "Olin valmis väga rasketeks mängudeks, aga sisimas lootsin ikka 3:0 tulemust." 

Veerandfinaalseerias sai Kajupanga sõnul määravaks Rapla tunduvalt parem füüsis. "Jooksime sisuliselt kõik 40 minutit jutti ning meil polnud ära kukkumisi, kui tänane teine veerand välja jätta. See ka polnud füüsise pealt, lihtsalt paha mäng meie poolt. 

Lihtsalt füüsisega olime nii palju üle. Saime nii palju lihtsaid korve, kui nemad pidid otsima ja jalgratast leiutama."

Poolfinaalis ootab Raplat Tartu Ülikooli ja TLÜ/Kalevi paari võitja, mida Taaralinna meeskond juhib 2:0. Mida peavad Aivar Kuusmaa hoolealused enne järgmist seeriat parandama?

"Oi, meil on kõvasti vaja asju parandada. Mängu kvaliteet ei ole üldse nii hea kui võiks. Just pallikaotused, mõnikord ka viskevalik ning peaga mängimist peab kõvasti parandama. Tartu vastu ilmselt niimoodi joosta ei saa. Vaevalt, et me füüsist hakkame tegema, aga pead paneme kuskil laagris paariks päevaks ikka kokku küll."  

Raplal oli täna ka eriti õhuke pink ning vigastusega oli väljas Domen Bratož. Jito Kok jõudis platsil olla vaid 45 sekundit kuni lahkus valugrimassides. 

"Domen on järgmiseks mänguks tagasi. Koki kohta ei tea, ei usu et midagi väga hullu on. Aga kui niimoodi järeldada, et mingis kohtumises peakski midagi juhtuma, siis on väga keeruline. Loodame parimat, et midagi ei juhtu," sõnas Kajupank.