Võrkpall

ÕHTULEHE VIDEO | Tartu imekaunid tantsutüdrukud säravad tunduvalt eredamalt kui vollemehed ise (13)

LISA KOMMENTAAR

ma ei23. aprill 2017, 10:23
saa aru? Minu meelest on Tartu tantsutüdrukud Eestis kõige paremad. On päris head kavad, sünkroonsus ja kostüümid. Eelmine sats oli küll veel parem, aga eks praegusedki lähe paremaks.
Mind häirib see jube lärm, mida vaatajad oma trummide ja pasunatega tekitavad. Sellepärast ei taha saalis enam pallimängu vaadata. Kui võistlus toimub staadionil, no las trummeldavad ja puhuvad. Imelik ka saalis istuda kõrvaklapid peas, nagu praegu paljud on oma lastele pähe pannud. Kui kunstlik lärm saalides ära keelatakse, tulen uuesti ka koha peale võistlusi vaatama. Kahest käest ja isiklikust häälest peaks ju piisama ergutamiseks. Seniks piirdun telekaga. Elan võrkpallile kaasa ja kahju on meestest, kes peavad +nelja võiduni mängima. Kujutage ette 7 finaalmängu. Aprilli lõpp on peaaegu käes ja mais on juba uued väljakutsed ja tugevad mängud. Vahepeal veel koondise treeninglaager. Milline sportlane peab niimoodi vastu aastaid järjest? Pea kõik välisliigad on oma võistlustega lõpetanud ja meie mehed, kes neis mängisid, saavad närvi puhata. Füüsilist puhkust ju niikuinii ei ole. Närv aga puhkab ja see on üsna oluline. Meil pressitakse veel meistrikaid mängida. Tartu peakski saatma väljakule teise koosseisu. Pole mõtet eestlastest põhimehi vaevata. Leegionärid võiksid oma raha välja teenida ja mängida.
totter pealkiri22. aprill 2017, 15:09
See masendav rabelemine on seal selleks , et täita tühikuid , mis mängu ajal tekivad. Kui need tüdrukud nii säravad on, siis peaks inimesed neid vaatamas käima mitte võrkpalli. Tavaliselt, käin kossu vaatamas ja ausalt ei pane mingisuguseid tantsutüdrukuid tähelegi. Mingi taust lihtsalt. Nüüd hakkame kohe rääkima teemal kuidas me ei tähtsusta naisi eks. Aga ma lähen sporti vaatama, mitte mingit plikade rabelemist seal põrandal
Vot on alles arusaamatu kibestumine....23. aprill 2017, 15:23
Loen Sinu kommentaari ja ei suuda otsustada, oled sa mingi omasooihar isane (et mitte öelda mees), või siis elus kibestunud eit, mingi räme mõrd, kelle ainuke ponnistus on pekki võdistades lähima burksiputka poole hõljuda.... Ilmselgelt pole Sul isegi õrna aimu ka mitte, kui palju need tüdrukud treenivad, et selliseid etteasteid teha! Ma isegi usun, et tüdrukud teevad trenni rohkem, kui meie pallikutid, olgu need siis kas võrk- või korvpallurid. Kui Sulle tüdrukute ilu nii vastik tundub, siis palun püüa vähemalt näha, mida nad teevad ja noh, eks proovi järgi teha! Hetkel näib, et Sa vaatad, aga ei näe. Ma pole just suurem asi kossufänn, aga harva juhtun minagi mõnda mängu vaatama. Viimati oli vist aastapäevad tagasi Riga Arenal, no oli vist mingi euro valikmäng Eesti-Tšehhi (anna andeks, kui eksin ja sellist pole juhtunud, pole tõesti mingi fänn ja ei pea kõike meeles, kuid mingi võitlus meie omadel seal oli), aga kui pool mängu oli mängitud, siis oli tõesti ainult kaks põhjust rõõmuhõiseteks! Need olid siis, kui tšehhid mingil arusaamatul põhjusel möödaviske tegid ja kui väljakule tulid tantsutüdrukud! Rohkem polnud seal küll midagi vaadata. Vene veel üritas midagi korda saata, aga teised meie "korvpallurid" ilmselgelt isegi ei saanud aru, mis mängu nad täna peaks mängima: oli see jalka, või siis rahvaste pall, ping-pong.... Samas kui tüdrukud teadsid väga hästi, mida nad vaheaegadel väljakutel teevad. Ja mida Sa siis nende lugematute mängupauside ajal naudiks? Et klounid Tuut ja Piip Su meelt lahutaks? Mina leian küll, et tantsutüdrukud annavad just selle õige särtsu igasse mängu ja soovin neile ainult edu! Nad on justkui "kirsid tordil" ja neid on väga lahe vaadata, nende liikumine, see särts ja reipus, rõõmsameelsus! Ära hakka ainult nüüd kirjutama, et ilmselt olen mingi vanamees-kiibitseja. No ei ole, tõesti pole. Mul on kena ja spordist lugupidav naine.
22. aprill 2017, 12:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mänguhuviline22. aprill 2017, 14:07
nii häirivad need hirskavad märad, selline tunne nagu lõbumaja oleks põlema läinud
22. aprill 2017, 06:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Peab olema ikka vihane enda peale.22. aprill 2017, 07:01
Viinagi pole niipalju, et neid seal paremas valguses silmata, v-pall sellest vaid kaotab.
millal23. aprill 2017, 12:57
sa viimati võistlusi vaatasid. Sinusugused jobud käivad netis ainult lollusi kirjutamas.
Panomees22. aprill 2017, 07:15
Mis järjest, ma teeks ringi nendega!
tantsutüdruku olemus...22. aprill 2017, 04:25
isegi sport ei käi ilma aelemiseta..
22. aprill 2017, 04:36
a mis siin elus käib?
N22. aprill 2017, 02:17
Ainult talinaz on iluzat
Kobedad ja sebitavad. Peab minema ja silma peale panema.22. aprill 2017, 02:01
Täiesti kohmakad 22. aprill 2017, 07:30
Ja number oli lapsik minumeelest.
Kes22. aprill 2017, 11:35
siin tantsust rääkis?