Krimi

VIDEO | Politsei sõitis tagaajamise käigus mootorrattale otsa (93)

LISA KOMMENTAAR

Paistab sedamoodi,24. aprill 2017, 12:43
et politsei poolt tagaajamine lõpeb ikka õnnetusega. See näib olema taotluslik?
Ajakirjandus tehku kodutöö ära23. aprill 2017, 10:31
Ise kirjutab, et Andre Rider, FB konto Andre Varik ja pildileiud viitavad Andre Park ..., aga igal juhul motosportlane! Nii et ootame faktimaterjali - mis motoklubi koolitab sellise eetikaga sportlasi!
narkouimas lapsajakirjanik23. aprill 2017, 09:45
Kas 101 km/h või 70 km/h on tõesti ligi 200 km/h???
hh23. aprill 2017, 08:27
igast kommist kiirgub mehelik energia ja see on suunatud politsei vastu ja liiklushuligaani kaitseks. Milleni küll on langenud Eesti mehed? Täielik ajude puudus. Ja me veel imestame, miks nii paljud poisid kaitseväkke ei kõlba. Ega lollikesi tohigi sinna võtta. Kas mehed ei ole kängunud ?
Aariamees23. aprill 2017, 08:49
Videodel vene keeles kisendava baaba järgi ei oska nad endale ka pruute valida?
mari23. aprill 2017, 06:45
v23. aprill 2017, 10:33
Mõrvarid, piinajad,maniakid, sotsiopaadid ja psühhopaadid ikka veel vabaduses. 23. aprill 2017, 00:11
"Body Suits" Mõõk on meie terasest Piibel!
Euroopa Liit rõhutab, et kõik riigid peavad tagama piinamisohvrite õiguse esitada kaebusi ning täitmisele kuuluva õiguse õiglasele ja piisavale hüvitisele, sealhulgas võimalikult täielikule rehabilitatsioonile. Kõiki riike kutsutakse tungivalt üles tegema kõik võimaliku, et taastada nende piinamisohvrite inimväärikus, kes sageli kannatavad pikaajaliste füüsiliste vigastuste ja traumajärgse stressi all, mis nõuavad spetsiaalset ja pikaajalist rehabilitatsiooniabi.
raske kehavigastuse tekitamine liiklusõnnetuse põhjustamisega23. aprill 2017, 00:05
lõpeb kriminaalkaristusega. Kui see on aga tahtlik tegu siis on sai palju hullem. Postimehes on tagant otsasõit manöövriks juba tembeldatud. Kui tsiklil olnud inimesed oleks peaga lennanud vastu liiklusmärki või kõnnitee äärt oleks nad ilmselt hukkunud.
kui sina oleks sellele mootorrattale ette jäänud23. aprill 2017, 12:05
ja hiljem ratastooli,kuidas SA siis oleks olukorda hinnanud?
Sander23. aprill 2017, 19:39
Püüa aru saada, seaduse rikkumine on vabatahtlik karistusega tuleb ette arvestada. See on puhas vedamine, et see töll mõnda/ennast/kaassõitjat, kihutadees ära ei tapnud. Samas peab ta ikka ajukääbik olema, et söandab veel nokka plagistada, et ta auti rammiti ja kõhuli tiriti. Huvitav, mis valemiga pollarid oleksid teisiti ta tabanud??? Arumaeisaa, mis põhjusel need peerukaarika tegelased arvavad ennast teistest üle??? Kes annab neile õiguse sõita telgjoontpidi ja seda kohe tunduvalt suurema kiirusega? Kuku raadios undab Kuido Kangur pidevalt, et märka ratturit. LS on kõigile ÜKS, sõitku autodega samas ühtses voolus,ei pea neid märkama, ega tule ka probleeme. Kunagi ütles mulle üks selline "rahvuskangelane", et 90´ga sõitmiseks pole mõtet tsiklit osta.
Riiklik lepitaja22. aprill 2017, 22:27
Sa Gunnar Stahl oled lihtsalt tuutu. Tuled sellist p...a suust välja ajama. Tere sõjakuulutaja. Kurat iga päev sõidan eesti peal ringi ja näen mida tsiklimehed teeliikluses teevad. Üks ülbamine ja pidev liiklusseaduse rikkumine käib just kihutamise poole pealt. Näide eilsest Tallinn- Tartu maanteel. Autod sõidavad kolonnis 90-100-ga ja siis tuleb seltsimees Gunnar Stahli sõdalane nagu lingukivi, kõigist mööda ja kaob Tartu poole. Oleks siis tsiklijuht taganud ohutuse. Autod võtsid kõrvale, et üks kuradi haige teeliikluses surma ei saaks. Nüüd kommides selline ulg, et milline politsei on. Ka see juhtum algas ju sellega, et tsiklimees ületas kiirust. Sõitke normaalselt ja keegi ei hakka harja. Igatahes, jõudu politseile nende hullude ohjamisel. Ja sina Gunnar Stahl võiks sõjamehe mängimise asemel selgitada, et miks tsiklimehed kiiruse piiranguid mitte millekski ei pea.
Seadus22. aprill 2017, 21:29
Väga haige, see patrulli poolt sooritatud tapmiskatse !
Vaadates videot on selgelt näha, et rattur ringile jõudes ja ees patrulli nähes seisma hakkas jääma.
Vanalinnas peksavad kambad inimesi kurikatega ja politsei üritab tühjal öisel teel inimesi tappa.
Häbi tõesti häbi, sellised inimesed on korravalvurid?
Missuguselt videolt?23. aprill 2017, 09:15
Mõlemal klipil on rattur juba "maha võetud"?
tänapäev22. aprill 2017, 21:26
liiklusseadus on kohustuslik köigile liikluses osalejale.näete te koik mis igapäevaselt liikluses vääralt toimub ja ollakse vaikides sellega nöus.kui politsei teeb nüüd oma tööd siis on kisa taevani.teadke et see töö on meie köigi huvides.ülbus liikluses on juba pikalt toimunud ja oleks aeg see jama löpetada.pole ise ka köige korralikum liikleja alati olnud aga teiste tööd pole mötet kiruda kui ise korralik pole olnud.
nii ja naa22. aprill 2017, 22:21
sedand küll, aga antud video põhjal saab järelda ainult üht - politseiauto juhi poolne "töö" on äärmiselt ebaprofessionaalne, see pole muudkui mitteadekvaatne reageering ja tagant otsasõit. Samuti, milles on süüdi õhulennu sooritanud kaassõitja? Soovitan videot tähelepanelikut vaadata, enne kui seda keegi tsenseerima hakkab. Ärge unustage meie vahvate miilitsate kangelastegu Tartus Riia mäel.
Endel22. aprill 2017, 22:23
kõik on õige, aga ütle, palun, mis õigus oli mundrikandjatel mootorratta tagaistmel istujat vigastada? Tegemist oli kõrvalise isikuga, kes seda kiiruse ületamist takistada poleks saanud. Auto vigastused näitavad selgelt, et see oli päris korralik rammimine, mitte tsikli ratta müksamine.
Nägin teles, et mõlemal meesterahval, nii politseinikul kui ka tsiklimehel, olid kaaslasteks noored naised. Kas see mitte adrenaliinid möllama ei pannud?
Teeline23. aprill 2017, 20:50
Seda meest ja ka tagaistujat poleks üldse tänavatel olla tohtinud. Kuna see tibi ronis juhioata juhi tsiklile, siis on ta samapalju süüdi, kui lenksus olija.
Gunnar Stahl22. aprill 2017, 20:58
Teadmiseks politseile, et tsiklimehed võivad panna terve Tallinna linna liikluse seisma ja teil ei ole küll sellist ressurssi, et seda takistada, ses aeglast sõitu ei saa keegi keelata.
See, mida te nüüd tegite on äärmine rumalus, sest nüüd kuulutasite te välja sõjaolukorra.
Edasiseks jõudu politseile.
...22. aprill 2017, 21:17
Pärsielt ka. Krt ma ei kiida heaks paljusid seaduseid aga üldiselt sa ei pea ikkagi 100+ raiuma linnas ja kui jäid silma mendile siis ole mees ja võta omaks see mitte ära ürita teisi tapma minna. See "tsikli" vendade ordu käitumine on üldiselt ikka lollakas mida tehakse minnakse kõigist ja kõigest paremalt, vasakult ja ülalt alt mõõda. No tegelt ikkagi ei ole ma usun ka autos liiklejatele ohutu kui 300+ kg kuul sulle 150+ km tunnis külge lendab. Kas iga autojuht peaks ka sõja kuulutama selle peale kui mingi joodik teel välja surutuakse. Tainas sai asja eest ja paras talle.
Peeter23. aprill 2017, 00:23
Sõjaolukord selle eest, et üks tsiklivend põgenes politsei eest?
Ära tee marki tsiklimeestele, ma sõidan ise ka tsikliga ja ei tule pähegi, et põgenema peaks. Jube asi mingi paarisotine trahv vastu võtta ja edasi sõita.
Mina soovitan selliseid lollitajaid kostitada haavlilaenguga istmikusse23. aprill 2017, 01:08
Et nad enam kunagi sadulasse ei roniks linnakeskonda mürareostust tekitama. Jampslikud müranautijatest elustilistid raudtorudest monstrumitega enesearmastajatest eputised.
Sahtel Aadu23. aprill 2017, 10:19
Lihtne teist võrrimehed jagu saada kui halvate liikluse tallinas, lihtsalt tehakse teesulud ja teid suunatakse kõiki sohu, seal siis ulpige ja andke viimast talda oma võrridele...
Politseil on õigus liiklejaid suunata, edu teile surmakutsarid kihutamisel
Ja veel, pole mõtet õigustada ennast, et minul on tagaistmel naine, kus sinu mõte siis oli kui lapaka põhja vajutasid...
meenutagem paariaasta tagus õnnetust Paldiski maanteel kus hukkus mootorattur koos naisega liigse kiiruse tõttu... ainet mõtlemiseks
Teeline23. aprill 2017, 20:56
Ja ka see vend oli mootorisportlane.
Teeline23. aprill 2017, 20:54
Põhjendamatult aeglane sõit on keelatud. Ja karta on, et peale liikluse takistamist paljud ratturid niipea enam sõitma ei hakka.
Ja kui sõjaks läheb, siis hakkavad ratturid koos autodega ühel sõidurajal liikuma, mitte ei seeri ridade vahel, nagu praegu. Autoukse avamine pole küll keelatud.
Gunnar Stahl22. aprill 2017, 20:45
Selline käitumine politsei poolt on äärmiselt madal ja näitab, et teatud isikud tegelevad inimeste küttimisega, ainult, et vahendiks on auto ja kui oleks neil mingigi võimalus, kasutaksid nad relva.
Ei ole veel kuulnud, et mootorrattur oleks ohustanud peale enda kedagi teist, kuid autojuhid kaasaarvatud politseinikud on tapnud lugematu arvu mootorrattureid, jalgrattureid ja jalakäijaid.
Eeloleval videol annab politseinik kindla sõnumi ka mootorrattureid vihkavatele autojuhtidele, et kui mootorrattur eksib, siis sõitke ta lihtsalt rajalt maha.
Selline sõnum ei tee meie liiklusele au, vaid kutsub üles ka mootorrattureid tegutsema, mille tulemusena võib juba lähitulevikus juhtuda, et adrenaliini laksuall mõni mootorrattur lihtsalt lööb politseinikul või mootorrattureid vihkava autojuhi ajud kolbast välja, sest mootorratturid on üldiselt vabad mehed, kes sellist käitumist ei tolereeri.
Nii, et ootame siis tulemusi, tubli Eesti Politsei, saate seda endale, mida teete teistele.
Vabadele ülbajtele Fiskars23. aprill 2017, 01:13
Läbi plastkooriku kinni lüüa, hakkan sellist istme taga hoidma
Juss22. aprill 2017, 20:10
Niikaua kui kiiruseületaja või roolijoodik olgu see siis mootorratta- või autojuht ei ole sinu pereliiget surnuks sõitnud on politsei paha-paha, et niiviisi "tubli" kiiruseületaja rajalt maha võttis. Aga ükskord kui selle eest ära sõitja teele peaks jääma sinu pereliige, sinu laps.... räägid sama juttu või...?
pettunud22. aprill 2017, 19:55
loo lõpp vajus kuidagi ära.
selline jõhker siruliajamine eeldanuks mahalaskmist kohapeal.
ert22. aprill 2017, 20:38
Kuluks ära jah teistele hoiatuseks!
Pettunud22. aprill 2017, 20:41
Millest sihuke tapajanu?
...23. aprill 2017, 12:50
Sest riigis on liiga palju hakanud tekkima selliseid teistega mittearvestavaid ja lollakaid manöövreid ja ohtlikke olukordi tekitavaid "kõvasid vendi". Hoiatuseks paar tükki näiteks tuua ja paar aastat jõhkramalt kohelda selliseid, siis hakkab arv võib-olla langema. Kuram, isegi 90-ndatel oli liikluses ohutum.
pettunud23. aprill 2017, 16:56
on humorist. Kuidas te aru ei saa?
Kui lambad aru ei sa22. aprill 2017, 19:18
Ameerikas oleks kuuli saanud.
Seadusekuulekas kodanik22. aprill 2017, 17:51
Õigusriigis ei saa keegi võtta endale õigust seaduserikkujat vigastada või tappa. Käesoleval juhul ei ole tegu liiklusrikkuja takistamisega vaid räige otsasõiduga, millega oleks võinud kaasneda kahe inimese surm. Politseinik on antud juhul oluliselt suurem seaduserikkujaga.
pettunud22. aprill 2017, 19:58
lõpuks ka üks mõistusehääl, kes asja selgelt ja lühidalt ära sõnastas
just22. aprill 2017, 22:23
nõus. Sellise actioni peale politseiauto juhil ja talle sellise käsu andjal (kui selline oli) mõlemal load ära.
Linna vahel Kahesaja pealt niidaks jalakäia juppideks23. aprill 2017, 01:18
Politseilt õige tegu, ometigi politsei motivatsioon kuidagigi iddikaid ohjeldada.
politseinik peab alati tagama ohutuse alarmsõidul22. aprill 2017, 16:59
kindlustus siin ei maksa, politseinik peab liiiklusõnnetuse põhujustajana oma taskust tekitatud kahjud huvitama.
mootorrattur püüdis oma elu päästa22. aprill 2017, 16:52
aga ikka ei saanud eest ära. Tänapäeva politseinikud on nii äpud, et põhujustavad rohkem õnnetusi kui kunagi varem.
RS 222. aprill 2017, 17:57
Mootorrattur sai teenitud karistuse. Kui sõita ei oska, aga mootorrattaga politsei eest põgenema mitte saamine seda ka tõendab, siis ei maksa linna sees ka kihutada.
Masendav..22. aprill 2017, 16:04
Antud juhul sarnaneb politsei tegevus tahtlikute kehavugastuste tekitamisega,kui mitte kurvemate tagajärgedega tulemuse saavutamisega.
Laur22. aprill 2017, 16:07
Täielik vastutus lasub mootorratturil, kes eiras politsei märguannet. Kui ta oleks seisma jäänud, poleks seda olukorda juhtunud. Kuidas oleksite ise käitunud ??? Nii politseinikuna kui ka mootorratturina ???
kodanik 22. aprill 2017, 19:09
milles on süüdi kaasreisija,
PPV23. aprill 2017, 09:03
Kaasreisija süü seisneb selles, et sikkel minema ei saanud, kui tagarattal mingi 150kg lisakaal, kaob nõrgema masina kiirendus ära ja kurvilisel teel pole midagi teha, pidurdusmaa ka kõvasti pikem ja juhitavus kehvem. Ilma kaasreisijata oleks ta Pirita rinkal kolme ringi peale politseile ringiga teinud.
Kahju on22. aprill 2017, 19:53
Väga kahju , et tagajärjed kurvemad ei olnud. Oleks ühel liikluspätil sõiduisu kauaks ära võtnud
Laur22. aprill 2017, 15:49
Võib olla oleks saanud olukorda paremini lahendada aga see ei õigusta potentsiaalse mõrvari käitumist. Milleks üldse siis liikluseeskirjad kui õigustust leitakse sellisele käitumisele, eriti kui tegu on väga liiklustihedas olukorras. Miks ühed võtavad õiguse käituda niinagu tahavad ja teised on kohustatud seadusi või heakorra norme täitma. Lisades veel asjaolu, et mootoratast juhtinud isikul puudus ka vastav kategooria sõiduki juhtimise kvalifikatsioon siis siin ei ole mitte mingisugust õigustust ja, et mendid, kitsed, pollarid jne enam vähem ahju siis need on õõnsad ja silmakirjalikud väited. Kui me täidame liikluseeskirju siis ei oleks meil vaja ka politseid keda kiruda. NB! Olen ise ka kiiruse ületamise eest trahvi saanud, kuid selles pole süüdi politsei.
ja kui pollar22. aprill 2017, 16:48
teeks oma tööd professionaalselt, oleks tulemus tunduvalt parem.Seadusetus seal süsteemis viib Annveltilt tooli alt
ment22. aprill 2017, 13:07
mente siin ennast õigustamas niipalju , liigapalju õigusi teile antud!!!
nõmmekas22. aprill 2017, 13:01
Tubli politsei , üks saast liiklusest eemal.
Juht kes sa tahtsid mulle kallale tungida seekord ei algatatud krimgeissi aga järgmine kord lähed kinni.
Kirjutage alati ametlik avaldus siis nad ei pääse ja anonüümsus kaob. Pildid ka kaasa, seda nad kardavad. Jõudu Politseile!
Enot22. aprill 2017, 12:43
Vähe rammis põgenejat! Olge head ja vaadake (eriti kuulake) videot.
22. aprill 2017, 12:40
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
nyssa22. aprill 2017, 13:41
ja ratturid jäid ellu ????....politseil on veel arenguruumi...!
jj23. aprill 2017, 08:16
ole ise MEES ja mine politseisse tööle. Seal ei saa töötada ainult lõugadega,peab ikka mees olema.
A22. aprill 2017, 12:39
Kuidas saab asutus kellegile otsa sõita?
22. aprill 2017, 12:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sA22. aprill 2017, 13:14
mauka22. aprill 2017, 12:36
Pealkiri on eksitav. Hetkel jääb mulje, et video on tagaajamisest ja sellest kuidas põgenejale otsa sõidetakse. Tegelikult on video mingi mõttetu klipp sellest kuidas asi pärast õnnetust välja nägi.
tehnika22. aprill 2017, 12:11
Ikkagi tagaajamised ei ole korralikult välja mõeldud. Sellega pannakse ohtu teised liiklejad ja jalakäiad. Nii võivad hukkuda kihutaja ja kaasliikleja või jalakäia. Tänapäeval saaks tehnika abil kohe peatada liikleja. Aga kihutada mööda tänavaid ja mitte kihutaja vaid ka politsei on ohtlik kõigile. Kihutaja on siis ettearvamatu ja tekivad õnnetused ja tagaajajad tekitavad samuti ohtliku olukorra. Muretsege endale tehnika mis suretab auto mootori kihutajal järkjärgul, kuni peatub. Siis ei seata ohtu kedagi.
Peeter22. aprill 2017, 12:22
Räägi mulle ka sellest "tehnikast", mille abil saaks "kohe" liikleja peatada. Ma oleks kohe väga huvitatud sinu argumenteeritud vastusest.
Aga muidu - õpi parem õigekirja.
tehnikale ja üleskutse.22. aprill 2017, 21:11
Huvitav Peeter, kus see õigekiri siin tehnikal vale on? Kas taas mingi võmm kommib? Tehnikal on teatud mõttes õige arvamus. Meil on siin riigis palju häid insenere, kes saaks teha valmis sellise vidina. Tehakse valmis pomme, rakette, roboteid ja nüüd ei suudeta sellist vidinad teha. Üleskutse tehnika huvilistele, et tehke valmis see vidin ja mitte raske vaid käes hoidev.
jj23. aprill 2017, 08:17
tehke valmis ja pange selverisse müüki.
Teeline23. aprill 2017, 21:05
"...tagaajamised ei ole korralikult välja mõeldud."
"... ja jalakäiad."
"...või jalakäia. "
"...suretab auto mootori kihutajal järkjärgul,"
Komakohtadest pole mõtet näiteid tuua.
Teeline23. aprill 2017, 21:07
Kui masinal aju puudub, ei tee sa mingit elektroonilist peatamisvidinat.
...22. aprill 2017, 13:27
See tehnoloogia, mis mootori suretab, on alles katsetamisel. Prototüüp on olemas, kuid hetkeseisuga on nii suur ja raske, et seda oleks vaja eraldi järelkärul kaasa vedada või mõnele veokipõhjale valmis ehitada. Igale autole pole vähemalt praeguse seisuga võimalik niisugust aparaati paigaldada.
PPV23. aprill 2017, 09:07
USA s on selline süsteem kallimatel autodel peal.
22. aprill 2017, 12:05
Rool ja lenks satuvad ju teadlikult kätte..
Sellise "elemendi" tänavatelt kõrvaldamiseks tuleks kasutada kõiki tõhusaid abinõusid!
Kindlasti22. aprill 2017, 12:01
said pollarid vajaliku adrenaliinilaksu ja nüüd viskuvad kõik arvutite taga naktugitoolides lösutavad talgulised ringkaitsesse,
22. aprill 2017, 12:48
Nagu sina ise siin järjekordselt politseid kirudes
Orgaszmi22. aprill 2017, 13:16
Ikka saad, kui vastu kommid?
22. aprill 2017, 14:14
Normaalsel inimesel on teistmoodi situatsioonid, kus seda saadakse. sinusugune muidugi lepib igasuguste võimalustega.
politsei vihkajatele22. aprill 2017, 11:58
ma ise olen politsei poolt kinni peetud(koos miilitsaga) 50:50, kuskil 15 korda. ja asja eest. pole mul kunagi tulnud pähe neid vihata ja siunata. kui teil peaks kunagi abi vaja olema, siis ootate politseid kui jumalat. nii et ärge ruiake tolad. NB. pealkiri on hea... sõitis otsa???? mootorrattur seisis ja nuusutas pruudiga lilli?
Laur22. aprill 2017, 16:32
ert22. aprill 2017, 20:42
Siis on need kirujad jälle vingumas et politsei ei aidanud neid piisavalt ruttu ja piisavalt tõhusalt. Teame selliseid kusi...d
inimlik eksitus22. aprill 2017, 11:31
politsei põrutab kellegi tagant siss, sis siis on inimlik eksitus , kui tavainimene inimliku eksimuse tõttu põrutab teisele tagant sisse, siis on karistatav tegu ? Kuna eesti politsei oma valesti valitud kiiruse või töövõtete eest vastust hakkab kandma ?
sellisele22. aprill 2017, 11:20
pollarile oleks hea nahatäis vajalik.
222. aprill 2017, 13:17
Kutt22. aprill 2017, 14:57
g22. aprill 2017, 11:12
kindlasti peaksid politseibussid jätkuvalt rammima ka vales kohas sõiduteed ületavaid inimesi ja joobnud jalgrattureid.
Kui ikka mitmetonnine buss sust 120 km tunnikirusega üle sõidab,küll sa siis õpid kätuma.!!
Feldgeneralissimus Kummiku Elmari käe all on eesti polizai lausa õitsele löönud.
Jätkata samas vaimus ja enamgi veel!!
k22. aprill 2017, 11:16
mine võta Bocki edasi
sA 22. aprill 2017, 12:37
mine vii taara tagasi
...22. aprill 2017, 13:26
Analoogiad pole vist "g" kõige tugevam külg.
abimootoriga jalgratas22. aprill 2017, 10:47
Arvestades seda, et mootorrattur eiras politsei peatumismärguandeid ja üritas eest ära põgeneda - igati positiivne tulemus.
Igaüks peab teadma, et politseiniku korraldus on täitmiseks. Kogu lugu.
kas selle eest on surmanuhtlus kohapeal täideviimisega?22. aprill 2017, 12:09
isegi siis, kui üks inimene tõukab teist, võib see pea vastu äärekive lõhki lüüa, koomasse langeda või surra.
Aga autoga rammida mootorratast ja seda veel õigustada...
Ilmaaegu pääsesid omal ajal karistusest politseinikud, kes külavaheteel kiivrita sõitnud poissi peatada püüdes ta eluks ajaks halvatuks tegid.
kodanik 22. aprill 2017, 19:13
nõus kuid antud olukorras sai süütu inimene viga...
qked22. aprill 2017, 10:47
tahavad inimesi ära tappa
Tagaaetava auto teelt välja rammimine22. aprill 2017, 10:34
oleks veel kuidagi õigustatud, mootorratta puhul aga võib rääkida pigem mõrvakatsest.
Psühhoterapeut22. aprill 2017, 10:52
Pigem politsei poolt potensiaalse mõrvari peatamine
pole22. aprill 2017, 11:47
ju kusagil öeldud, et juht joobes oli?
22. aprill 2017, 16:05
kuli 22. aprill 2017, 19:14
nõus kuid kaasreisija elu ohtu seadmine
Rass23. aprill 2017, 08:46
Kas selle videodel vene keeles ropendava-kisendava baaba või?
PPV23. aprill 2017, 09:10
Seda me ju ei tea miks sikli juht oma kaasreisija ohtu seadis.
Kutt22. aprill 2017, 14:56
Mõrvakatsetaja on tsikklijuht
edulugu22. aprill 2017, 19:21
Ilmselt saavad ka koerad kirjaga "politsei" nüüd korralikult toidetud (nagu patareis).