Jose Mourinho.Foto: OLI SCARFF
Jalgpall
22. aprill 2017, 10:43

Jose Mourinho Unitedi seisust: me oleme suures plindris! (1)

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho tunnistab, et vaatama viimatistele headele tulemustele pole seis üldiselt sugugi kiita. 

Nimelt Punaste Kuradite laatsaret üüratu, kui varasemalt olid vigastusega väljas juba Phil Jones, Chris Smalling ja Juan Mata, siis neljapäeval lisandusid nimekirja Marcos Rojo ja Zlatan Ibrahimovic. 

"Me oleme plindris," muretses Mourinho. "Oleme suures hädas. Eric Bailly on mänginud kuus mängu järjest ja nüüd kaotasime Rojo. Meil pole ei Smallingut ega Jonesi, olime juba hädas, kuid nüüd kaotasime veel Zlatani ka." 

Ta lisab: "Õnneks rünnakul on meil rohkem valikut - Wayne Rooney on valmis mängija ja ehk saab Mata meid enne hooaja lõppu aidata. Eks paistab." 

Kui Ibrahimovici jaoks on hooaeg kindlasti lõppenud, siis teistel meestel on lootust Unitedit veel aidata. Näiteks Rojo vigastus ei tundud üleliia tõsine, kui Mourinho sõnutsi sai kaitsja pärast kohtumist juba normaalselt kõndida. Samuti peaks aprilli lõpuks korda saama Jones, kuid veidi keerulisem on seis Smallinguga. 

Manchesteri punasel meeskonnal on ees väga tähtsad ajad, kui Premier League´is käib tihe võitlus esinelikusse pääsemise nimel. Samuti alustatakse 4. mail Euroopa liiga poolfinaali Celta Vigo vastu.